Svet
169 ogledov

Islamisti zagrozili Srbom in Hrvatom

Islamska država
V balkanski izdaji revije Rumiyah so islamski skrajneži zapisali, da niso pozabili na Balkan in da bodo maščevali to, kar se je zgodilo v BiH in na Kosovem.

Islamska država je v zadnji izdaji revije Rumiyah za Balkan objavila tekst pod naslovom "Balkan: Kri za sovražnike, med za prijatelje". 

V njem piše, da ni pozabila na območje Balkana, ampak da so trenutno preokupirani z drugimi področji, vključno s Francijo, Veliko Britanijo in Nemčijo. Grožnjo, v kateri pravijo, da niso pozabili, kako so jo v vojni nastradali muslimani, usmerjajo na Srbe in Hrvate.

Pišejo, da imajo z njimi neporavnane račune, zaradi tega, kar se je zgodilo v Bosni in na Kosovem, v Srebrenici in druih mestih. "To boste plačali s krvjo", so med drugim zagrozili.

Avtor teksta Hrvate in Srbe označuje z neverniki in jim grozi s pobijanjem Hrvatov in Srbov, dokler islama ne sprejmejo za svojo religijo.

Srbski Kurir piše, da to ni prvič, da so zagrozili Srbiji. "Srbija in preostale balkanske države so bile že večkrat navedene kot možni cilji napada skrajnežev, " piše srbski časnik. Julija 2015 so v videoposnetku Srbijo navedli kot eno prvih tarč, ki ji sledijo ostale balkanske države.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • Mahi 07:56 09.junij 2017.

    Islamisti dobrodošli. Čeka vas general Mladić.

  • Žurnalček 06:36 09.junij 2017.

    Kolker jaz videm vnaprej , vidim pa zelo jasno , bodo muslići doživeli v Evropi usodo Židov , slej kot prej. Zdaj ali bo to čez 10 ali 30 let ni važno , važno je da bo. Čimprej pride do ...prikaži večo bitke , manj jih bo !

  • max 01:06 09.junij 2017.

    In noben od vase zaverovanih,nerazgledanih,zaplankanih komentatorjev ni niti pomislil, da smo potem mi na vrsti. Skom bi se pa vi združili bojazlivci prepotentni. Z sosedom sigurno ne, pač po načelu naj sosedu krava crkne. Se bo treba kmalu na realna ...prikaži več tla spustit v celotni Evropi. In najbolj aktualne bodo postale Stalinove besede ; Sovražnika lahko premagaš samo tako, da si bolj krvoločen od njega.