Šport > Nogomet
17 ogledov

Jabolko ne pade daleč od drevesa

Giovanni Simeone Profimedias
Oče Diego Simeone navdušen nad predstavo sina Giovannija.

Trener madridskega Atletica Diego Simeone je svoje zadovoljstvo nad dvema zadetkoma, ki ju je zabil njegov sin Giovanni na tekmi z Juventusom, pokazal tudi na socialnih omrežjih. Na instagramu je tako objavil fotografijo svojega in mladeničevega slavja po zadetkih v mreži stare dame. Diego je v dresu Lazia Juve s strelom z glavo potopil leta 2000, 16 let kasneje pa je dva gola v dresu Genoe zabil še Giovanni, klub slednjega je slavil s 3:1.

"To nama je v krvi. Videl sem tisto fotografijo, oče mi jo je pokazal, tudi sam sem moral narediti nekaj podobnega. To je najboljši dan v moji karieri," je po dveh golih, dosegel ju je v tretji in 13. minuti, dejal 21-letni Giovanni.

Ta je svoje prve nogometne korake naredil pri argentinskem velikanu River Plateju, kjer je leta 2013 prvič zaigral tudi za člansko ekipo. Pred to sezono ga je v svoje vrste zvabila Genoa. Mladi napadalec je še zlasti uspešen v argentinski reprezentanci do 20 let, na 12 tekmah je zabil deset zadetkov.

Oče Diego, ki je za člansko izbrano vrsto gavčev zbral kar 106 nastopov, dosegel je 11 golov, je vsekakor lahko zelo ponosen.

 

EMOCIONANTE

A photo posted by Diego Pablo Simeone (@simeone) on Nov 27, 2016 at 2:03pm PST

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.