Magazin > VIP
456 ogledov

Jadranka Lisjak se opravičuje Mireli: Nisem več ista Jadranka

Jadranka Lisjak Saša Despot
Jadranka Lisjak se javno opravičuje Mireli Lapanović.

"Mireli se javno opravičujem za vse izrečene besede in objavljene fotografije, ki se jim dobila na njeni Facebook strani in jih negativno komentirala. Z mediji nočem več sodelovati, ker sem slabega zdravja,“ je za Žurnal24 povedala Jadranka Lisjak.

"Šov Big Brother me je uničil. Nisem več ista Jadranka. V šovu sem večkrat prosila naj me pustijo domov, a so mi vedno rekli, da bom ostala v hiši do konca,“ je še dodala Lisjakova, ki je med šovom enkrat celo izgubila zavest. Zdravnik jo je v hiši Big Brother obiskal kar trinajstkrat. Več o njenih težavah lahko preberete TUKAJ.

Njeno opravičilo se nanaša na torkov članek o tem, da je Mirela na svojem Facebook profilu javno objavila zasebna sporočila med njo in Jadranko, v katerih 44-letnica do zmagovalke Big Brotherja ni bila najbolj prijazna.

Komentarjev 1
  • pje 11:10 23.marec 2017.

    Žejnska preluba ide bek od medijev pa začnej neke delate ne pa samo jomrate pa kozate kak nebreš položnic pločate ve pa nese edina so še bolj revne lidje kak si ti! Seveda pa ti nebi rada delala ampak bi ...prikaži več samo za mlodeme pubece skokakala. Poiše se sebi primernih let dejda pa de mir. Kdo pa de te rejsno jema sploh od te ke si z tistem dildojom mohala v BB.