Šport > Nogomet
201 ogledov

PSG bi za Oblaka dal neverjetno vsoto

jan oblak Profimedias
Slovenski reprezentančni vratar ostaja tarča elitnih nogometnih klubov.

V preteklih mesecih se je veliko pisalo o zanimanju Manchester Uniteda za Jana Oblaka, na Old Traffordu so že navezali stike z agentom škofjeloškega vratarja. 

Kot dobro obveščeni ljubitelji nogometa gotovo veste, bi se "rdeči vragi" v letošnjem poletju lahko razšli z Davidom de Geo, verjetna destinacija španskega reprezentanta je Real Madrid. V tem primeru bi ga lahko nadomestil prav Oblak.

Obrambe v dresu madridskega Atlética so Oblaka proslavile v očeh številnih slovitih angleških kolektivov, a so Arsenal, Chelsea in Manchester City prenehali "loviti" 24-letnika zaradi previsoke cene.

Ostala še dva

A po poročanju Goala je en klub pripravljen plačati celotno višino odkupne klavzule, ki jo ima Oblak v trenutni pogodbi z Atléticom, ta pa znaša okroglih 100 milijonov evrov.

In po poročanju omenjenega specializiranega nogometnega medija je takšno vsoto pripravljen plačati Paris Saint-Germain, ki je v lanski sezoni presenetljivo ostal brez naslova v Ligue 1.

Prav visoka cena, o kateri se Atlético niti noče pogajati, je odgnala Man City in oba londonska kluba, medtem ko ima Man United v rokavu seveda še sredstva, ki bi jih dobil ob morebitnem De Geinem prestopu. Poleg tega pa bi se z Old Trafforda lahko kmalu poslovilo še nekaj nogometašev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.