Slovenija
25 ogledov

Janković na posnetku sebe ne prepozna

Zoran Janković Špela Mohorič
Ljubljanski župan Zoran Janković se je odzval na posnetek prehitre vožnje. Pravi, da sebe na posnetku ni prepoznal, vendar pa ne izključuje možnosti, da je za volanom on.

Ljubljanski župan Zoran Janković se je odzval na posnetek njegovega divjanja po primorski avtocesti, ki je konec minulega tedna zaokrožil po spletu. Trdi, da sam sebe na posnetku ne prepozna, vendar pa ne izključuje možnosti, da je po avtocesti divjal prav on.

"Če me kdo tam prepozna ... jaz sebe nisem," je dejal in pozval avtorja posnetka, naj razkrije datum in uro, kdaj je posnetek nastal, da bo v svojem rokovniku preveril, ali je resnično vozil on.

Spomnil je še, da je na avtocesti od Ljubljane proti Obali, na kateri je bil posnetek vožnje narejen, kar nekaj stacionarnih radarjev. Ob tem je opozoril, da bosta oba, tudi tisti, ki je posnetek naredil, v istem prekršku.

Če ima država le težavo domnevno njegove prehitre vožnje, potem je on sam njen najmanjši problem, je še prepričan Janković.

Komentarjev 36
  • mr_izi 13:00 09.avgust 2012.

    Ma vse je ista bagra in drug drugega za jajce držijo, ker če se ne bi bi en od njih z drugimi pometel in jih razkrinkal.

  • Senior 11:37 31.julij 2012.

    Kaj pa tisti SDS-ovec, ki je vozil za njim? On ni naredil prekrška? Njega se nič ne obravnava in komentira? Sedaj šele vidim, kakšni buteljni so med nami!

  • Trsten 13:19 28.julij 2012.

    Daj si preber kaj pomeni biti psihopat. Taki divjaki kot si ti so potencialni morilci na cesti. Tebi in ostalim kimavcem sploh ni jasno kaj to pomeni.Zgleda, da zagovarjaš tudi pijančke, ki se vozijo čez rdeče luči in v ...prikaži več nasprotni smeri po avtocesti.