Slovenija
13 ogledov

Janša: Je bilo res vredno?

Janez Janša Saša Despot
Odziv premierja na Twitterju: Je bilo res vredno zaradi slabih volilnih trendov ceno izstaviti celotni državi?

Predsednik vlade se je na današnje proteste odzval na Twitterju z vprašanjem "Je bilo res vredno zaradi slabih volilnih trendov ceno izstaviti celotni državi?" in povezavo na varnostno opozorilo ameriškim državljanom, ki ga je ob protestih pripravila ameriška ambasada.

V njem ameriške državljane poziva, da pri varovanju uporabijo zdrav razum in naj se izogibajo območjem, kjer bi lahko postali žrtve kriminala ali nasilja. "Izogibajte se javnim demonstracijam, tudi tistim shodom, ki so videti mirni, a se lahko sprevržejo v nasilje," so zapisali. Pozivajo jih tudi, naj dogodke spremljajo v medijih, vse, ki potujejo v Slovenijo, pa, da se registrirajo na ambasadi, da bi jih v nujnem primeru lahko kontaktirali.

Včeraj je Janša proteste komentral v daljšem nagovoru, v katerem je ocenil, da gre za poskus vplivanja na predsedniške volitve. Dogodke je primerjal s stavko nacionalnih medijev na volitvah 2004, ko je slavila njegova SDS.

Komentarjev 93
  • Žurnalček 09:19 06.december 2012.

    gggg @ Tromostovje, regulacija Ljubljanice in Grubarjev kanal , vse to je bilo narejeno na puf. To kar govoriš pomeni samo, da nisi , oz. da si z kmetov. Tam se brigi , kako boš čez potoke skakal! Se zastopva !

  • Žurnalček 09:16 06.december 2012.

    In to z 100.000.000 € več kot Zoki ! Sam žingat so ga pa znale !

  • Žurnalček 09:14 06.december 2012.

    In to z 100.000.000 € več kot Zoki ! Sam žingat so ga pa znale 1