Šport > Nogomet
22 ogledov

Je čas Guardiole pri Bayernu že potekel?

pep guardiola EPA
Igralci naj bi bili s trenerjem nezadovoljni, upanja za napredovanje v Ligi prvakov ni več.

Po hudem porazu proti Barceloni v Ligi prvakov se trener Bayern Münchna Pep Guardiola sooča s krtitikami z vseh strani. Nezadovoljstvo pa so izrazili tudi igralci, poroča nemški Bild.

"Se lahko to sranje končno neha?“

Guardiola med igralci izgublja priljubljenost, predvsem pa zaupanje. K temu naj bi botrovalo tudi dejstvo, da se med treningi s svojimi rojaki pogovarja v španščini. Drugi igralci se naj bi počutili izključeni, kar slabo vpliva na razpoloženje v ekipi.

Čeprav so nemški rekordni prvaki letos že predčasno osvojili nemško Bundesligo, trenutno v taboru Bayerna Münchna vlada nezadovoljstvo. Že med tekmo z Barcelono naj bi se Thomas Müller močno razjezil in proti Guardioli zakričal, če "se lahko to sranje končno neha?“. Namignil naj bi na taktične odločitve trenerja, ki so začudili tudi mnoge strokovnjake. Tako je bivši nemški nogometaš in trener Franz Beckenbauer za Bild povedal, da nekaterih potez Španca ne razume, med drugimi zamenjave delavnega Müllerja v končni fazi tekme.

Prihodnost še ni znana

Guardiola svoje pogodbe pri Bayern Münchnu zaenkrat še ni podaljšal, čeprav so mu že konec preteklega leta ponudili podaljšanje pogodbe. Do junija 2016 bo Guardiola še pri Bayernu, o prihodnosti pa se ne želi še pogovarjati. Mogoče je tudi to znak, da bo klub kmalu zapustil. 

Komentarjev 1
  • carli17 15:10 08.maj 2015.

    Ja Pep se vrača v Barco kot ŠD !!!!