Šport > Moto športi
47 ogledov

Vrnitev lepotice, ki moti dirkače F1

Jessiqa Pace martini Reševalni pas/Twitter
Po osmih letih se na dirko za VN Monaka vrača reklamni pano, ki je motil koncentracijo dirkačev formule 1.

Dirkači F1 se bodo na ulicah Monte Carla pomerili na šesti dirki sezone 2017. Prvič po letu 2008 bo s prvega mesta startal Kimi Räikkönen, ki od vrnitve v rdečo garažo še ni stal na najvišji stopnički.

Od zadnje zmage ledenega Finca so minila že več kot štiri leta, okoliščine po sobotnih kvalifikacijah v kneževini pa so mu pisane na kožo.

Lewis Hamilton bo startal s 13. mesta in Sebastian Vettel bo poskušal izkoristiti priložnost, da pridobi čim več točk v primerjavi z najbližjim zasledovalcem v točkovanju prvenstva.

Odstop bi za Nemca pomenil malo katastrofo, zato se zna zgoditi, da ne bo tvegal z napadom na moštvenega kolega, kar bo voda na mlin finskega veterana.

Dirko v Monte Carlu si bodo kot ponavadi ogledala številna znana imena iz sveta zabavne industrije.

Prvič po letu 2009 se je na prizorišče vrnila manekenka Jessiqa Pace, ki je s svojo podobo pred leti dvignila ogromno prahu. Dirkači so se namreč pritoževali, da lepotica na reklamnem panoju za alkoholno pijačo Martini moti njihovo pozornost.

"Vedno, ko si pripeljal mimo, je gledala naravnost vate," je povedal povratnik Jenson Button, ki nadomešča Fernanda Alonsa. "Res je, da je samo slika, a nemogoče je, da ne bi pogledal," pa je dodal Felipe Massa.

Sporni reklamni pano se je po devetih letih vrnil v Monako, vendar se dirkači z njim ne bodo srečevali, saj je zasedel manj vidno mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.