Magazin > VIP
147 ogledov

Joel iz Bara: Zato imena bivše punce ne bo prekril

Joel Srbu, tetovaža Osebni arhiv
Joel iz Bara nam je povedal, kakšno tetovažo si bo omislil, ko bo imel svojo družino.

Pred kratkim smo pisali o pevcu in radijskem voditelju Timu Koresu in njegovi tetovaži – ime nekdanjega dekleta. Spomnili smo se tudi na Barovca Joela, ki ima na rebrih vtetovirano ime nekdanjega dekleta. Zanimalo nas je, ali se bo tudi on odločil ime prekriti s kakšnim drugačnim motivom. "Ah ne. Tista tetovaža bo za celo življenje. Jaz o tej punci nimam nič slabega za povedati, z njo sem doživel veliko lepega, naučila me je marsičesa in jo imam v lepem spominu," nam je povedal zgovorni Ljubljančan, ki se nam je javil ravno med tetoviranjem.

"Trenutno se tetoviram. Omislil sem si motiv gozda na podlahti," nam je povedal Joel in dodal, da se je za ta motiv odločil, ker ima rad naravo in ker "brez gozda ne bi imeli ničesar".

Nad novo tetovažo bodo dekleta zagotovo bolj navdušena kot nas tisto na rebrih. "Dekleta nič ne rečejo nanjo, morda kakšno, ki si želi kaj bolj resnega, malo zmoti, ja. Sicer pa, je tako napisan, da nobena ne zna prebrati," nam v smehu pove Joel in zaključi, da si bo podobno tetovažo najverjetneje naredil, ko bo našel dekle svojih sanj: "Ime žene in otrok bom zagotovo imel, to definitivno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.