Šport > Nogomet
161 ogledov

Mourinho se želi znebiti dveh igralcev

jose mourinho
1/3
EPA
José Mourinho je na pragu prevzema Manchester Uniteda, v javnosti pa že krožijo informacije, katera dva igralca pod taktirko portugalskega strateg nimata prihodnosti.

José Mourinho naj bi se z izvršnim podpredsednikom angleškega velikana Edom Woodwardom pogajal o prevzemu Manchester Uniteda.

Rdeči vragi naj bi predčasno prekinili pogodbo z Louisom van Gaalom, ki ga bo v gledališču sanj nasledil njegov nekdanji pomočnik. Mourinho naj bi o tem že obvestil svoje prijatelje in znance.

Pred časom smo poročali, da je portugalski strateg na Manchester United naslovil pismo, v katerem je predstavil svojo vizijo in pozval k nujno potrebnim kadrovskim spremembam.

Nekdanji trener Chelseaja, Real Madrida, Interja, Porta in Benfice je bodočemu šefu zaupal, da se bo najprej znebil Marouaneja Fellainija in Juana Mate.

Med nogometaši, ki bi jih Mourinho želel pripeljati na Old Trafford, so Neymar, Edinson Cavani, Thomas Müller, Paul Pogba in Raphael Varane.

''Če se bo José pridružil ekipi, bo imel na voljo neomejene možnosti, da United spremeni v najboljši klub na svetu. Ne gre za to, koliko denarja bo zapravil, temveč kako ga bo zapravil, saj United potrebuje prave igralce. Izbiral bo le med vrhunskimi nogometaši,'' je za DailyStar povedal vir blizu ekipe.

Komentarjev 1