Magazin > Horoskop in Numerologija
5 ogledov

Kaj nas čaka v letu 2014?

Lili Sorum Anže Godec
Leto 2o14 bo leto razuma in resnice, pravi numerologinja LiLi SoRuM.

Leto 2014 bo nekoliko spominjalo na leto 2011, ko so se razkrivale skrivnosti. A tokrat nas ne bosta vodila intuicija, temveč razum in (upajmo) zdrava kmečka pamet, nam je zaupala znana slovenska numerologinja LiLi SoRuM.
 
Leto 2013 je bilo leto čustev, srca in predvsem zelo intenzivno obdobje na področju medsebojnih odnosov na vseh področjih. V letu 2014 pa se bomo po besedah numerologinje umirili in se emocionalno odmaknili. Potrebovali bomo nekoliko več miru, tišine in časa za sebe.
 
Po prvih treh mesecih leta pa se bo v nas spet prebudila radovednost in lažje se bomo učili. "Poudarila bi, da bo leto 2014 leto Šole Življenja in ne klasične akademske izobrazbe. Ozrli se bomo v sebe. Življenje diha, raste, se razvija in prav je, da sami sebe opazujemo, analiziramo in vedno znova spoznavamo. Naj ne bo naša pozornost usmerjena le v našo okolico in nam najdražje. Leto 2013 pod vplivom števila 6 nas je učilo Ljubezni do sebe – jo gojimo?“ pravi SoRuMova.

Leto 2o14 deluje pod vplivom karmičnega dolga 14/5

"Prevzemanje odgovornosti in vztrajanje bosta pomembni lekciji. Obenem se bomo učili dojemati Življenje kot spontan pretok energije. Tok Življenja je nepredvidljiv. Mi pa smo tisti, ki spremembe sprejmemo ali pozitivno ali negativno," je še povedala in dodala: "Bodimo odprti in predvsem naravnani na ''nasmeh''. Ne otepajmo se nečesa novega samo, ker je novo. In ne bežimo pred nepoznanim... Število 14/5 simbolizira neodgovoren užitek. Bodimo odrasli v svojih izbirah. In ne bežimo pred težkimi odločitvami, kajti Življenje nam z njimi v tem letu ne bo prizaneslo.“
 
Leto 2014 je leto števila 7, ki nosi vplive tehtanja, analiziranja in preučevanja. "Simbolizira korektnost, integriteto in pravičnost. Torej, smo se v letu 2013 posvetili svojemu srcu in duši? V pričetku leta je pomembno, da delujemo po teh načelih – prisluhnemo svoji notranjosti in oblikujemo svet okoli nas, naši notranjosti primeren. A vseeno, fer do oseb in situacij, ki nas obkrožajo. Mi sami smo odgovorni za našo lastno srečo, a kljub temu, naj ne bomo razlog za tujo nesrečo.“
 
Leto 2014 je pred nami kot nepopisan list papirja. Zaključili ga bomo mnogo modrejši kot  v pričetku leta. "Pred nami je čas odstiranja tančic. Meglice se bodo razpihnile in stali bomo v svoji esenci pred svetom. Razgaljeni.“
 
Pripravimo se na leto Resnice, ki bo rezalo tudi tam, kjer do sedaj pravičnost ni segla, analizo zaključuje numerologinja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.