Slovenija
61 ogledov

Kakšni obrazi, zdaj se slikajo noge

ljfootie Instagram Ljubljana
Vsi, ki želijo sodelovati, morajo na Instagramu objaviti fotografijo stopal na prenovljeni Slovenski cesti, jo ustrezno označiti. Sledi razstava fotografij.

Slovenska cesta je iz prej zelo prometne glavne mestne ulice postala prijeten prostor in sprehajališče, na katerem prebivalke in prebivalci z veseljem preživljajo svoj prosti čas sporočajo z mestne občine, kjer so spomladi postavili tudi cyanometer, ki dokazuje, da imamo v prestolnici zaradi prenove veliko boljši zrak.   

 

#ljfootie #slovenskacesta

A photo posted by vikanovak69 (@vikanovak69) on Jul 18, 2016 at 8:35am PDT

 

Velika zanimivost te glavne mestne ulice pa so kot kaže tlakovci, postavljeni v zanimivem geometričnem vzorcu, zaradi česar se mladi še kako radi radi fotografirajo.

 

Otvoritev Slovenske ceste 2015 #LJzate #LJfootie

A photo posted by Klara (@claraxinha) on Jul 15, 2016 at 1:08am PDT

Zato so na mestni občini tudi pripravili ta projekt, imenovan #ljfootie. Že na prvi dan je bilo na njem več kot trideset #LJfootijev, danes jih je zbranih že okoli šestedeset. 

Na mestu pojasnjujejo, da gre za projekt podoben selfijem, vendar so na fotografijah stopala in ne obrazi.  Kako sodelovati? 

 

#LJfootie #familyS

A photo posted by Nataša Rojec Spindler (@natasarojec) on Jul 14, 2016 at 9:12am PDT

Na Instagramu objavite fotografijo svojih stopal na Slovenski cesti, jo označite z #LJfootie in tako sodelujte v izboru fotografij za razstavo, ki jo bodo pripravili septembra in sicer na informacijski točki Točka.Zate..

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.