Slovenija
7 ogledov

Kangler ne bo kandidiral

Franc Kangler mediaspeed
Franc Kangler končno jasno povedal, da ne bo znova kandidiral za župana Maribora.

Franc Kangler je za POP  TV jasno dejal, da ne bo znova kandidiral za mariborskega župana. Njegova lista bo podprla Milana Mikla.

Dejal je, da bo njegova lista podprla Milana Mikla, ki sedaj kot v. d. vodi mariborsko mestno hišo.  "Ljudje niso neumni, ljudje vidijo, kaj vse smo postorili v mojem mandatu. Čas je bil, da še drugi dobijo priložnost," je med drugim dejal Kangler.

Kangler je odstopil 31. decembra lani, po tem ko je ulica zahtevala njegov odhod. Zapletlo se je, ko je bil izvoljen v državni svet, vzeli pa so mu tudi diplomo.

Mariborska pomlad

Novega župana bodo v Mariboru izbirali 17. marca, morebitni drugi krog pa bo 24. marca. Kampanja se uradno tako začenja jutri, kandidaturo pa je doslej uradno vložil kandidat SNS Folko Puconja, ostali pa imajo čas to storiti še do 20. februarja. Kandidaturo za župana je zaenkrat napovedalo šest kandidatov: še poslanec SD Matevž Frangež, nestrankarski kandidati filozof in sociolog Teodor Lorenčič, sociolog Andrej Fištravec, borec za čisto okolje Franc Jesenek in gostinec Denis Kokol.

Komentarjev 3
  • privat 19:58 16.februar 2013.

    ja to je Slovenija...priložnost bom dal drugim ,čeprav bi bil lahko kaj hočem...tudi predsednik predsedstva SFRJ...kradem lažem ,zavajam in sem član mafije ...?? In kaj mi lahko naredite??.NIČ!!!!.Ja res je čisto nič...samo zamahamo lahko z glavo ,da nas vsekakor noben ...prikaži več ne vidi..recimo v WC-ju!! in čisto nič drugega!

  • BenX 19:52 16.februar 2013.

    kaki dober človik je toti kangler ko da še drugim priliko! xD franca, ka mi daš kako balo rajši?

  • Žurnalček 19:50 16.februar 2013.

    Tale Kangler ma pa res trdo betico. Taprav polcaj ! Zgub se ti in tvoja stranka iz SLO političnega prostora za zmeraj . PONAREJEVALEC, ŠOLAN PA ZA DRŽAVNEGA POLCAJA !!