Šport
28 ogledov

Kapetan ostaja zvest

Mušič Telemach Olimpija Team Jesenice Tivoli finale DP državno prvenstvo hokej Saša Despot
Tudi v naslednji sezoni bodo za HDD Olimpijo igrali Aleš Mušič, Matej Hočevar in Igor Cvetek.

HDD Telemach Olimpija nadaljuje s sestavljanjem ekipe za novo sezono. Edina slovenska hokejska ekipa, ki bo v prihodnji sezoni nastopila v razširjenem avstrijskem prvenstvu Ebel, je danes podpisala nove enoletne pogodbe s tremi domačimi hokejisti - kapetanom Alešem Mušičem, Matejem Hočevarjem in Igorjem Cvetkom. Vsi skupaj so v zeleno-belem dresu odigrali že 1754 tekem. Največ med njimi Mušič ter prispevali 836 točk.

"Počitnice so bile kar dolge, zato se že veselim novega druženja s soigralci ob začetku nove tekmovalne sezone. Upam in želim, da bi vsi skupaj od igralcev do našega vodstva šli v tej sezoni po pravi pozitivni poti," je po podpisu nove pogodbe dejal kapetan, ki je v dresu Olimpije zbral že 642 tekem, zbral pa je 179 golov in prispeval še 249 podaj (428 točk).

V zadnjih dneh so z zmaji sicer pogodbe sklenili nemški trener Fabian Dahlem ter hokejisti Gal Koren, Luka Kalan in Miha Logar. "Samo trenutek. Liga Ebel dopušča Olimpiji, da podpisuje nove pogodbe s trenerji in igralci, čeprav še dolguje nekdanjim hokejsistom. To ne more biti prav, kajne?" se je sicer v zadnjem časuna twitterju vprašal nekdanji zmaj Jeff Ulmer.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.