Avto
5 ogledov

"Kar snemaj in pokaži prijateljem"

Policist in motorist Youtube
Občutek, ko motorista z nakopičeno močjo "konjev" pod zadnjo platjo ustavi pravi konj oziroma mož postave, ki sedi na njem, je gotovo nekaj posebnega. Če pa sledi še oštevanje za anale, potem sledi hit na Youtubu.

Zgodilo se je mladeniču, ki je na svojem motorju drvel skozi središče Londona s kamero na čeladi. Svojega suzukija GSXR je celo postavil na zadnje kolo in drvel s hitrostjo krepko čez 100 km/h. 

V coni 20 milj na uro (32 km/h) je nekoliko zmanjšal hitrost, kar je bila zanj še sreča, saj sta se pred njim pojavila dva policista na konjih in ga ustavila. A policistov ni mogel preslepiti, oštela sta ga kot malega šolarčka.

"Zakaj pa se ti zdi, da sva te ustavila?"
- "Ker se je morda moje prednje kolo malce dvignilo?"
- "Drviš po enem kolesu in vse skupaj še snemaš!", ga je stiskal policist.

Mladenič se je nato izgovarjal, da niti ni šel tako hitro, saj da je komaj za kako miljo presegel hitrost.

"Ne mi 'flancat'! Saj tudi sam vozim motorje, pa ja vem, česa so sposobni!", ga je zabil policist in ga nato pobaral po kameri: "Kaj slučajno še vedno snemaš? Kar pusti prižgano, boš lahko pokazal prijateljem, kako sta te policista na konjih oštevala, ko si se ti norčeval tod naokoli. Saj boš še koga ubil poleg sebe! Če bi te ustavil prometnik, bi ti tole stvarco zasegel in jo imel kot dokaz, tako da bi zagotovo izgubil izpit."

Na koncu je policist izkazal milost, a motorista pospremil z jasnim sporočilom, kdo je gospodar območja:"Poberi se in ne prikaži se več tod okoli!"

Motorist, ki je po pisanju Daily Maila govoril s tujim naglasom, je posnetek naložil na splet, zraven pa pripisal. "Ta dva policista sta bila carja. Imel sem srečo! Dobil sem lekcijo in ne bom ponovil neumnosti," se je posipal s pepelom. "Ta posnetek delim, ker mi je policist rekel, naj pokažem svojim prijateljem." 

Zraven je pripisal, da je merilnik motorja 'lagal' in je zaradi nekaterih modifikacij kazal več, kot bi moral. Posnetek je na svetovnem spletu takoj postal viralen.

Komentarjev 1
  • frogstomp 10:32 19.november 2014.

    men je prov kul to. a ste opazil, kako policist pograja vožnjo (subjektivno, zaznal je prisotnost objestnosti) in nekaj človeškega povedal na to. nikoli v postopku ni segal po mami državi, prikazovanju avtoritete in grožnjami s kaznijo, ne, ker je ...prikaži več opravil svoje na človeški način - sodržavljanju predstavil napako, poskrbel da je razumel in ga spustil. ni mu odbil pol plače. ni vmešaval zakonov. podpiram.