Slovenija > Jaz poročam
52 ogledov

Kazni za vse, le za Popoviča ne

Popovičev avto Bralka
Bralec je ulovil redarja, ki je očitno pogledal skozi prste napačno parkiranemu avtomobilu koprskega župana. Kazni je napisal vsem narobe parkiranim, le njemu ne.

Tole fotografijo je danes okoli poldruge ure popoldne posnel naš bralec. Prišel je na kavo v bar Mokra mačka, pred katerim je bil parkiran tudi avtomobil župana Borisa Popoviča.

"Redarji so nekajkrat peljali mimo, medtem napisali kar nekaj kazni ljudem, ki so parkirali narobe. Neka gospa je za minuto skočila v pekarno in je že dobila kazen," je zapisal ob fotografiji. 

Po njegovih podatkih je bil avto parkiran tam več kot uro, pa ni dobil nobene kazni. Radar naj bi po zatrjevanju našega bralca celo prišel pozdravit Popoviča in se naslednjo minuto odpeljal.

"Se mi zdi, da je zakon za vse, ne glede na to, ali je to gospod Popovič ali pa neka gospa, ki skoči v pekarno," je bil zgrožen.

Za pojasnila smo se obrnili tudi na Mestno občino Koper.

Komentarjev 22
  • Janez Plaznik 11:54 31.avgust 2013.

    Se pravi, da je takšna oblika kaznovanja neskladna z ustavo oziroma protiustavna. Zakon je za vse enak. Ne morejo in ne smejo biti tu izjeme ali celo župani (šerifi) neke občine. 153. člen (ustavnost pravnih aktov) in 14. člen ustave ...prikaži več (enakost pred zakonom)

  • saramara 19:23 29.avgust 2013.

    Ce bi Popo podedoval 1 promil ocetove krvi, bi bil dober.Ker njegov oce ni bil slab clovek. Na Obali se velikokrat hecajo, da je bil edini delovni Crnogorc.

  • saramara 19:20 29.avgust 2013.

    Kje si pa upa napisati kazen !!!Ne bo samo izgubil sluzbe, ampak ga bodo prisilno izselili iz obcine !!!