Magazin > VIP
50 ogledov

Kim Kardashian grozili in jo oropali v hotelski sobi

Kim Kardashian Profimedias
V Parizu sta jo oropala dva moška, zamaskirana v policista. V njeni hotelski sobi sta jo pridržala in ji grozila s pištolo.

Kim Kardashian sta v Parizu dva moška, zamaskirana v policista, oropala v njeni hotelski sobi, kjer sta ji grozila tudi s strelnim orožjem. V sobi sta jo pridržala, dokler nista vzela vsega, kar se jima je zdelo vredno ropa. Kim je po besedah svoje tiskovne predstavnice zelo pretresena, a fizično ni poškodovana. njena predstavnica je danes zjutraj medijem sporočila, da so zvezdnico oropali za 8,7 milijonov funtov nakita.

Za enkrat še ni znano, če sta bi v času ropa z njo tudi njena otroka. Kim je v francosko prestolnico odpotovala na teden mode skupaj s svojo mamo Kris Jenner in s sestrama Kourtney in Kendall. Njen mož Kanye West je imel v času ropa koncert v New Yorku, ki ga je zaradi incidenta predčasno prekinil. Pevec se je oboževalcem opravičil in odvihral iz odra: "Se opravičujem, za družinsko krizo gre."

Pred kratkim je Kim pred hotelsko sobo napadel tudi Ukrajinec, ki nenehno nagaja zvezdnikom. Ta jo je želel ugrizniti v zadnjico.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.