Magazin > Film & Glasba & TV
53 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Zaradi Nika huda kazen

gostilna išče šefa Planet TV
Tekmovalci šova Kmetija: Nov začetek niso naredili tedenske naloge. Poleg tega pa jih je zaradi Nika doletela kazen.

Kot pričakovano tekmovalci ta teden niso opravili tedenske naloge. Za to je poskrbela glava družine Dominika, ki ostalim ni podala dovolj natančnih navodil. Mentorja sta sicer pohvalila izdelke, ki so jih iz mesa naredili, a manjkala je tunka, prav tako pa niso naredili sušilnice. "Ne vem, ali se preslišala za sušilnico … Ljudje smo zmotljivi," se je opravičevala Dominika.

Mentorica jih je okarala. Dobili so namreč 100 kilogramov mesa in če bi nalogo uspešno opravili, bi meso lahko obdržali, tako pa so morali vse izdelke predati.

Mentorja sta se pozneje vrnila na posestvo, ker sta v neki košari našla par klobas. Te je skril Niko. "Vi ste Kitajci, mat ku***. A se ni smo zmenili, da vse vrnemo?" se je na Nika drl Franc, ki sam ni bil nič boljši. Kot se je izkazalo pozneje, je namreč tudi on skril meso. Mentorja sta tekmovalce za krajo hudo kaznovala. Vrniti so morali mlin za mletje koruze ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.