Slovenija
43 ogledov

Ko je točka C boljše življenje

Renault Crossover Renault Crossover
Blogerjev in njihovih crossoverjev ni ustavila niti burja. Lov za ikoničnimi festivalskimi trenutki se nadaljuje v Dubrovniku.

Pet blogarjev, ki lovijo nepričakovane trenutke po poletnih festivalih s Capturji in Kadjarji, se po razburljivem zaključku Fresh island festivala na Pagu, seli na plažo Banje pri Dubrovniku.

Zaradi slabe vremenske napovedi, je zvezda festivala Chris Brown pohitel s koncertom, naslednji dan so namreč zaradi burje trajekti obstali, zaprt je bil paški most. A to blogerjev ni ustavilo. V zavetju varnih renaultovih crossoverjev so zbrali kar nekaj vtisov iz prve festivalske postojanke. Spremljate jih lahko na tem naslovu.

 Ljubezen, ljubezen ...

Captur in Kadjar zdaj potujeta na jug. Čudovita plaže Banje, ki za sceno uporablja obzidje jadranskega bisera in otok Lokrum bo gostila CMA (Croatia Music Adventures) festival. No, da ne bo zmede. Tako se je festival imenoval še nekaj tednov nazaj, vendar kot pravijo organizatorji, se je v njih zaljubila svetovna blagovna znamka Corona in festival uvrstila ob bok svojim festivalom v Mehiki, na Japonskem, v Monte Carlu itn. Ker je ljubezen javna, so torej spremenili priimek, festival se tako imenuje CMA Corona Sunset Festival.

Dogajanje je razdeljeno v pet faz. Prva na plaži Banje, druga v Banje beach clubu, tretja Lazareti, četrta plaža Komarda, zadnja se bo pa odvila na otoku ljubezni Lokrumu.

Največje zvezde

28. julija bodo poleg največjih zvezd festivala, skupine Sigma nastopili še Zookey, Dani Masi, Admirali, Anada in Ressless. Priznani britanski drum & bass dvojec je na svetovno sceno lansiral mega hit 'Nobody to Love. Pesem je Cameronu Edwardsu in Joeju Lenzieju prinesla bve nominaciji za Brit nagrado in vrtoglavih 200 milijonov ogledov na youtubu.

Naslednji dan festivala bodo poleg še ene velike zvezde Clean bandit DJ set, nastopili še Kenny Larkin, Torres in drugi.