Šport > Košarka
12 ogledov

Kobe izlil dušo na Facebooku: "To je sra**e"

Bryant Gasol Los Angeles Lakers Golden State Warriors NBA košarka poškodba EPA
Sezona se je za Kobeja Bryanta po nekaj herojskih predstavah v dresu Los Angeles Lakers končala na najbolj krut način - s poškodbo Ahilove tetive, zaradi katere Bryant ne bo mogel pomagati soigralcem ob morebitni uvrstitvi v končnico lige NBA. Svojim privržencem se je v čustvenem sporočilu oglasil prek Facebooka.

"To je takšno BS (sra**e, op. a.)! Ves trening in žrtvovanje je zletelo skozi okno po enem koraku, ki sem ga naredil milijonkrat!" je sporočilo na Facebooku, ki ga je po tekmi objavil prek mobilnega telefona, začel Kobe Bryant.

"Frustracija je nevzdržna. Jeza je bes. Zakaj hudiča se je to zgodilo?!? Nima prekletega smisla. Zdaj se moram vrniti po vsem tem in moram biti enak ali še boljši igralec pri 35-ih?!? Kako naj bi mi to uspelo?? NIMAM POJMA. Ali imam voljo, da pridem skozi to? Mogoče bi moral ven prinesti gugalnik in se spominjati kariere, ki je nekoč bila. Mogoče se moja knjiga tako konča. Mogoče me je Oče Čas premagal ... Mogoče pa ne!

Zdaj je 3.30 zjutraj, nogo čutim kot mrtvo težo, v glavi se mi vrti od protibolečinskih tablet in povsem sem buden. Oprostite mi za izbruh, ampak to je namen socialnih omrežij, če vam teh podob ne prenesem potem ni resnično?? Dober občutek je izbruhniti, dati stvari ven iz sebe. Da se počutiš, kot da je TO NAJHUJŠA stvar KADARKOLI! Ker po VSEM izbruhu pride prava perspektiva.

Obstajajo mnogo večje težave/izzivi na svetu kot strgana Ahilova. Nehajte se smiliti samemu sebi, poiščite nekaj pozitivnega in se vrnite na delo z enako vero, enakim zagonom in prepričanjem kot kadarkoli. Nekeda dne bo prišel začetek nove karierne poti. To NI ta dan. 'Če me vidite v boju z medvedom, molite za medveda.' To izjavo sem imel vedno rad. To je mentaliteta 'mambe', ne odnehamo, ne pritajimo se, ne stečemo stran. Zdržimo in osvojimo. Vem, da je to dolg zapis, ampak to je Facebook izbruh LOL. Mogoče bom zdaj vsaj lahko zaspal in bil navdušen nad jutrišnjo operacijo. Prvi korak novega izziva. Očitno bom trener Vino do konca sezone. Verjamem v soigralce. Prišli bodo skoz'. Hvala za vse vaše molitve in podporo. Veliko ljubezni vedno. Mamba out."

James: "Če kdo, potem je Bryant tisti, ki se lahko vrne"

Podporo "Črni Mambi" so prek Twitterja izrazili tudi mnogi stanovski kolegi. "Prekleto, človek, hudo mi je za @kobebryant. Če je kdorkoli, in res mislim kdorkoli, ki se lahko vrne po takšni poškodbi, je to on! Želim mu vse najboljše!" je zapisal Miamijev zvezdnik LeBron James.

"Molitve za mojega fanta @kobebryant. Upam na hitro okrevanje in niti malo ne dvomim v to, da se bo vrnil v velikem slogu!" je sporočil košarkar mestnih rivalov Los Angeles Clippers, Chris Paul.

"Zbudil sem se ob zelo slabih novicah, da je moj mali brat in dobri prijatelj Kobe verjetno strgal Ahilovo. Zelo sem žalosten zaradi tega," pa se je glasilo sporočilo njegovega nekdanjega soigralca pri Lakers Garyja Paytona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.