Magazin > VIP
766 ogledov

Kocijančiča pospremili k večnemu počitku

Kocijančič Anže Petkovšek
Včeraj so na ljubljanskih Žalah pokopali novinarja Filip Kocijančiča.

Kdaj in kje bo pogreb, je v nedeljo na Facebooku sporočila Kocijančičeva partnerka Jinny Ribič.

Kocijančič je bil novinar družabne kronike in med našimi estradniki zelo priljubljen. Številni so se na njegovo smrt odzvali po Facebooku.
Med prvimi je bila pevka Saša Lendero, ki se je oglasila tudi včeraj, pred pogrebom. "Dragi Filip! Danes bomo pospremili le del tebe. Večina ostaja z nami - v mislih, srcih, spominih...“ je zapisala na družabnem omrežju.

Tudi pevko Alyo je smrt 39-letnika šokirala: "Se kar zamisliš, kako je vse lahko hitro minljivo in kako hitro se zgodi, da si danes tu, jutri pa te ni več.... Kar stisne me, ko samo pomislim … Moramo bit hvaležni za vsako - tudi majhno - stvar, uživati v drobnih trenutkih in se življenja veselit....“

Obe pevki sta bili včeraj tudi med žalujočimi, ki so se prišli od Kocijančiča poslovit na Žale. Prisotni so bili tudi Jani Pavec, Rebeka Dremelj, Marko Vozelj, Jože Potrebuješ, Damjan Murko, Manca Špik, Trkaj, Jan Plestenjak, Špela Grošelj, Denis Avdić in Tina Gaber.

Ni imel prižganih luči?

Ribičeva, ki se je mimo kraja nesreče pripeljala le nekaj minut pred Kocijančičem, trdi, da tovornjak, v katerega se je novinar zaletel, ni imel prižganih luči in da bi se tudi s prijateljico zaleteli v vozilo, če se ne bi zadrla. Filipu ni hotela poslati opozorilnega SMS-a, ker je vedela, da je na cesti, je še dodala.

Policija je sicer na dan nesreče sporočila, da so poskrbeli za ustrezno signalizacijo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.