Slovenija > Črna kronika
1 ogledov

Kolesarska izgubila boj za življenje

Nesreča kolesarja Žurnal24 main
Poškodbe so bile za kolesarko prehude, šesti dan po nesreči je umrla.

Starejša kolesarka, ki je bila v ponedeljek udeležena v prometni nesreči v Šempetru pri Gorici, je danes podlegla poškodbam, so sporočili iz operativno komunikacijskega centra novogoriške policijske uprave.

Prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek ob 9.30 na Žnidarčičevi ulici v Šempetru pri Gorici. Takrat so policisti z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je 75-letna kolesarka, doma iz Šempetra pri Gorici, zapeljala s parkirnega prostora na prednostno Žnidarčičevo ulico v trenutku, ko je po njej pravilno pripeljal 61-letni voznik osebnega avtomobila iz okolice Nove Gorice.

Po trčenju je kolesarka padla po tleh in utrpela poškodbe glave. Prepeljali so jo v bolnišnico, kjer pa je danes nekaj po 13. uri umrla.

O nesreči in smrti udeleženke sta bila obveščena tudi preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici in dežurna okrožna državna tožilka. Policisti bodo v zvezi z nesrečo na pristojno tožilstvo podali poročilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.