Šport
69 ogledov

Konec potrpljenja, Stojanović toži Zvezdo

Slaviša Stojanović EPA
Aktualni srbski prvaki slovenskemu trenerju Slaviši Stojanoviću, ki je po šestih letih vrnil državni naslov na Marakano, dolgujejo okrog 100.000 evrov.

Slaviša Stojanović je v lanski sezoni sedel na klopi Crvene zvezde in slovitemu beograjskemu klubu, ki se utaplja v dolgovih, pomagal do prvega državnega naslova po šestih letih, skupno pa že do 26. Pred nekaj tedni je Ljubljančan zatrdil, da še ni tožil Zvezde, kot so poročali nekateri srbski mediji, a da je razočaran nad odnosom vodstva kluba, ki mu dolguje okrog 100 tisočakov.

Po poročanju časnika Sport je Stojanoviću sedaj dokončno prekipelo. Nekdanji selektor Slovenije je imel s klubom sklenjen dogovor, da mu bodo dolg poravnali v več obrokih, toda ker denarja ni, se je sedaj obrnil na Arbitražno komisijo Nogometne zveze Srbije (FSS).

Postopek naj bi bil zaključen v maju, skoraj nobenega dvoma pa ni, da bo morala Zvezda Stojanovića, ki je v letošnji sezoni nekaj mesecev služboval pri Lierseju, zadovoljiti, če želi dobiti licenco za nastopanje v naslednji sezoni srbske Jelen Superlige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.