Magazin > Film & Glasba & TV
1163 ogledov

Konec serije Ena žlahtna štorija

ena žlahtna štorija
1/27
Planet TV
Končali so s snemanjem pete sezone priljubljene serije Ena žlahtna štorija. Za zdaj ne načrtujejo novih sezon.

POP TV ne bo več snemal Usodnega vina, Planet TV pa se (za zdaj) odpoveduje priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija. Igralci so že zaključili s snemanjem pete sezone in se z oboževalci poveselili na zdaj že tradicionalnem izletu Eno žlahtno doživetje v Brdih. Letos se jim je pridružilo kar 300 ljubiteljev sage o družini Špacapan. V družbi igralcev so se sprehodili med trtami in kot prvi prisluhnili taktom popolnoma nove pesmi, ki jo bomo lahko slišali ob zaključku sezone.

Eno žlahtno doživetje se je začelo na Jesenicah, kamor je karavano popotnikov prišel iskat muzejski vlak. Na prvi postaji na Bledu se je na vlak vkrcala tudi Gabi (Valentina Plaskan), ki v živo pri ljubiteljih serije ni vzbujala take groze kot jo ob gledanju Ene žlahtne štorije.

V Kanalu so se obiskovalci presedli v avtobuse Avrigo, pridružili pa so se jim tudi prav posebni vodniki – Berto (Janez Starina), Marko (Franko Korošec), Bonifacij (Milan Vodopivec) in Gabi so jih popeljali po najbolj znanih lokacijah v Brdih.

Ustavili so se na Grediču, se sprehodili med trtami, v Biljani so si ogledali Tonkin grob in Oštarijo, kjer so zanje domačini pod okriljem Zavoda za turizem, kulturo, mladino in šport pripravili prisrčen sprejem.

Izlet so sklenili v Kleti Brda, kjer so jih pozdravili še preostali člani igralske zasedbe ter prisrčni Brici na čelu z županom Francem Mužičem, ki so 'Štorijcem' na stežaj odprli svoja vrata in vinograde ter jim pomagali pri snovanju zgodb, ki že pet sezon zabavajo slovenske televizijske gledalce.

Zadnje poglavje Ene žlahtne štorije bodo na Planet TV predvajali v petek, 2. junija, ob 20. uri.

Komentarjev 2
  • maresem 17:49 17.maj 2017.

    Kaj pa koza od Tomičke počne med njimi?

  • Papaja Popi 17:02 17.maj 2017.

    Hvala bogu !Upam , da nehajo z tem poneumljanjem !Vem , da ne bodo ! Na žalost !Še malo pa ne bomo gledali Planet TV !Joj, kaj bomo pa potem.?Gledali televizijo brez reklam ?Na ...prikaži več žalost to ne obstaja !Ampak lahko posnameš in potem reklame prevrtiš.