Magazin > Film & Glasba & TV
805 ogledov

Usodno vino ne bo dočakalo nove sezone

usodno vino POP-TV-2
Četrta sezona serije Usodno vino bo tudi zadnja …

Slaba novica za vse oboževalce serije Usodno vino, ki jo predvajajo na POP TV. Četrta sezona priljubljene slovenske nadaljevanke bo tudi njena zadnja, pravijo na POP TV. "Z gledalci smo skozi sezone navezali iskrene vezi in skupaj zgradili Facebook skupino v kateri je združenih več kot 40.000 oboževalcev. Veseli smo, da radi spremljajo Usodno vino in tako skupaj z nami ustvarjajo najbolj gledano slovensko serijo. A vedno gledamo vnaprej, saj želimo našim zvestim gledalcem ponuditi najboljše vsebine. Zato smo se odločili, da bo 4. sezona zadnja, a zapletov do konca sezone ne bo manjkalo, kar je nakazal že včerajšnji preobrat. Liki nam bodo do konca nadaljevanke pripravili še veliko presenečenj," so razložili svojo odločitev.

Nam pa je prišlo, da naj bi o odhodu razmišljala glavna igralka Inja Zalta, menda zato, ker si želi študirati v tujini. Žal nam tudi s POP TV-jevo pomočjo ni uspelo priti do njenega komentarja.

Inja je sicer pred kratkim zajadrala tudi v podjetniške vode.

Serija Usodno vino, ki je na male ekrane prišla septembra 2015, je bila posneta po scenariju slovaške serije Búrlivé víno, ki je trajala kar osem sezon. Zgodba govori o dveh zaljubljencih, Nini in Martinu, ki se morata za svojo ljubezen boriti, saj sta njuni vinogradniški družini, podobno kot pri Romeu in Juliji, sprti.

Kljub dobri gledanosti konec

Pogovarjali smo se z enim od igralcev, ki pravi, da o tem, da serije ne bo več na sporedu, igralci še niso bili obveščeni. Ga je pa odločitev začudila, saj gledanost raste. Slednje so potrdili tudi na POP TV, da igralci o tem do današnjega dne niso bili obveščeni, pa so zanikali. Prva sezona je v povprečju dosegla 7,1-odstotno gledanost, med ženskami med 18 in 54 let pa celo 8,5-odstotno, druga sezona 7,4-odstotno (med ženskami 9,8-odstotno), tretja 8,8-odstotno (med ženskami 10,9-odstotno), četra pa 10,3-odstotno (med ženskami v omenjeni skupini 12,3-odstotno)

Serija se lahko pohvali s samimi zvenečimi imeni. Poleg Klemna Janežiča igrajo tudi Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Iztok Jereb, Judita Zidar, Darja Reichman, Aljaž Jovanovič, Teja Glažar, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Jan Bučar, Jernej Kuntner, Miha Rodman, Mojca Funkl, Saša Pavlin Stošić, Ludvik Bagari, Rok Matek, Nina Ivanišin, Aljaž Tepina ...

 
Komentarjev 7
  • Snežinko 12:55 17.februar 2017.

    BOMO, bedanc, BOMO, ne "boste"! Tudi ti boš plačeval, ker z obzirom, da si tako na tekočem sklepam, da tudi gledaš TV.Kar se tiče serije pa HVALA BOGU. Mi gre res ...nekam... tole vsakdanje posiljevanje te serije. Še en ...prikaži več razlog več, da ne gledam poptv-ja. Poneumljanje naroda.

  • hešteg 12:07 16.februar 2017.

    Zgodba je imela toliko lukenj, da je že zadnji čas, da nehajo. Kar težko je verjeti, da je bil nekdo plačan za tako nesposobno ustvarjanje serije.

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:54 16.februar 2017.

    Saj ni slovenska, je po slovaški licenci. Se pa z ostalim zelo zelo strinjam ;)