Slovenija > Črna kronika
38 ogledov

Kot dojenček spal sredi avtoceste

Avtocesta zadar
1/3
24sata
Na avtocesti od Zadra proti Šibeniku si je moški sredi ceste privoščil počitek. Na srečo se je vse skupaj končalo srečno.

"Mislil sem, da je mrtev. Dva avta sta ga komaj obvozila. Zaustavil sem avto in šel pogledat kaj se dogaja. Ko sem prišel do njega sem videl, da spi kot dojenček. Bil je močno pijan," je dejal bralec 24 sata, ki je v petek na avtocesti A1 od Zadra proti Šibeniku na cesti naletel na spečega moškega.

Skušal ga je prebuditi, a mu to ni takoj uspelo. Zdramil se je šele, ko mu je omenil, da bo poklical policijo. "Vstal je in odšel svojo pot. Nisem ga mogel zadržati," je dejal.

Tako policija moškega ni uspela identificirati. "Ko smo prišli na kraj moškega ni bilo več. Na srečo ni bil nihče poškodovan."

So pa ostale fotografije. Moški, ki jih upa, da bodo ljudje, ki jih bodo videli v prihodnje razmislili, ko jim bo na pamet padlo kaj podobnega. "S tem ne ogrožajo le sebe, ampak tudi ostale."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.