Šport
23 ogledov

Kralji so jima uničili seks

Kopitar Vojnov Muzzin San Jose Sharks Los Angeles Kings liga NHL Reuters
Klub Anžeta Kopitarja je prejel nenavadno tožbo. Zaradi manjše želje po seksu Kralje toži starejši par.

Klub Los Angeles Kings je kriv za slabše seksualno življenje dveh starih staršev. Tako vsaj trdi obtožba, ki sta jo sprožila Trina in Dino Adam. Starejši par se je januarja udeležil rojstnodnevne zabave svoje vnukinje v Icetown sports centru v Riversidu, ki je v lasti aktualnih prvakov lige NHL. 

Starejši par naj bi se rojstnodnevne zabave udeležil v temu namenjeni posebni sobi, ko je v njo priletel hokejski plošček in zadel Trino v glavo. V obtožbi je zapisano, da je ta padla v nezavest, mož pa jo je ujel preden je priletela na tla. Vseeno od takrat gospa trpi za posledicami neprijetnega dogodka. Spopada se s slabostjo, glavoboli, spremembami razpoloženja, izgubljanjem spomina in še kaj bi se našlo.  

Da bi bila smola še večja, je Trina teden dni po incidentu zaradi posledic, ki jih ji je zadal hokejski pak, izgubila ravnotežje in padla po stopnicah. Pri tem si je zlomila zapestje. Toda to še ni vse. Dino je zatrdil, da je zaradi vsega tega trpel tudi on. V obtožbi trdi, da zaradi ženinega stanja "ne uživa več pri seksu s partnerko". Par od Kraljev zahteva plačilo zdravniških stroškov in nadomestilo za ostale nevšečnosti.

Pri Kraljih se na vprašanja medijev o tožbi (še) niso odzvali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.