Magazin > VIP
51 ogledov

Bizarna tožba zoper Lopezovo

Jennifer Lopez FameFlynet
To je zagotovo najbizarnejša tožba zoper Jennifer Lopez.

Ko je Rodrigo Ruiz leta 2008 odprl svoj poštni nabiralnik, ni mogel verjeti svojim očem. Dobil je namreč pismo, v katerem ga Jennifer Lopez prosi za njegovo zgoščenko in njegove gole fotografije. Da se je nekdo grdo pošalil na njegov račun, Ruizu, velikemu oboževalcu Lopezove, ni padlo na pamet. "Želim, da veš, da se zanimam zate. Zapustila bom svojega moža; več o tem ti še ne morem povedati. Pošlji mi svoje fotografije,“ je pisalo v prvem pismu, zadnje pa mu je strlo srce: "Tukaj Jennifer Lopez. Kot si opazil, ti že nekaj časa nisem pisala. Sedaj imam fanta. Z njim spim; s tem se boš moral sprijazniti.“

Ruiz je bil tako razočaran, da je padel v depresijo. Zaradi duševnih ran od pevke, ki pisem sploh ni napisala, sedaj zahteva odškodnino, in sicer deset tisoč dolarjev (dobrih 7.300 evrov). "Lopezova ga ni nikoli spoznala. Z njim tudi ni nikoli komunicirala,“ je povedal tiskovni predstavnik pevke.

Pisma naj bi bila sicer delo neke 53-letnice iz Los Angelesa, ki ima očitno preveč prostega časa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.