• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Šov

5 komentarjev

Ksenija Kranjec v šovu Parovi: Njena mama se boji zanjo

Mama Ksenije Kranjec za njeno dobrobit zaskrbljena.

Ir. K. / Ljubljana

 

Je Ksenija dobro prebrala pogodbo s srbsko televizijo? (Foto: YouTube)

Na spletu se je pojavil komentar, da si želi Ksenija Kranjec izstopiti iz šova Parovi, a ne sme. Svojega očeta naj bi pred dnevi celo javno prosila, naj najame odvetnika, kar nam je potrdil tudi vir, ki zelo natančno spremlja šov. Težava je verjetno v pogodbi, po kateri morajo tekmovalci menda plačati visoko kazen, če predčasno zapustijo šov.

Mama je zaskrbljena

Pri Ksenijini mami Andreji smo se pozanimali, ali to drži. Pravi, da je opazila, da je Ksenija en dan psihično na dnu, naslednji dan pa družino miri po telefonu, češ da je vse v redu. "Ne vem, kaj naj si mislim. Predvidevam, da pritiskajo nanjo," je za Žurnal24 povedala in dodala, da je zelo zaskrbljena za zdravje nekdanje tekmovalke šova Big Brother, še zlasti po incidentu, ki je v javnost prišel v nedeljo. Ksenija je morala k zdravniku, ker jo je sotekmovalka udarila. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

S hčerko se lahko starši občasno pogovarjajo po telefonu, k njej pa ne smejo, čeprav se Ksenija v šovu mnogokrat ne počuti dobro. "Celo vprašala sem jih, če bom svojega otroka še kdaj videla živega ali bom dobila le mrliški list,“ je za Žurnal24 povedala Andreja, ki predvideva, da bo Ksenija po prihodu domov potrebovala zdravniško pomoč.

"Ne more iz šova, saj je za predčasen izstop zagrožena visoka kazen. Poleg tega tekmovalce za vsak prekršek ali nespoštovanje pravil čaka denarna kazen, ki jo odbijejo od honorarja. Ne vem, koliko denarja ji je sploh še ostalo,“ še pravi Andreja, ki se s Ksenjinim odhodom v šov že od samega začetka ni strinjala. "Imela je dobro službo v Avstriji. Ne vem, ali jo bo še čakala,“ pravi zaskrbljena mama, ki je bila sicer šokirana tudi nad tem, da so se v srbskem tabloidu pojavile njene lažne izjave. "Kaj si bo mislila Ksenija? Da ima takšno mamo, ki javno govori takšne stvari,“ se sprašuje.

Kandidate sicer iz šova izločajo gledalci s telefonskim glasovanjem, kdaj bo Ksenija prišla nazaj v Slovenijo, je tako zapisano v zvezdah.

Za komentar smo se večkrat obrnili tudi na Happy TV, a se na naša sporočila in klice niso odzvali.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (5)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima