Avto
47 ogledov

Šipka vam lahko prinese pet litrov motornega olja

Motorno olje Actinia
Pred vami je tretji in zadnji nagradni kviz, v katerem podjetje Actinia d.o.o., distributer maziv Shell, nekomu izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na dve zastavljeni vprašanji, podarila pet litrov vrhunskega motornega olja Shell Helix Ultra za enkratno menjavo na servisu.

Znate sami preveriti nivo motornega olja v motorju? Veste zakaj je to pomembno storiti in kako pogosto to storiti? Približuje se čas dopustov, zato je zelo priporočljivo, da liter kakovostnega motornega olja za dolivanje vedno vozite s seboj. Zakaj, preberite v članku.

 

Srečni nagrajenec drugega nagradnega kviza je ...

V drugem kvizu je bilo treba za nagrado pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje. Srečni izžrebancev, ki je odgovoril pravilno je Dušan Gornik. Čestitamo!

Pravilen odgovor je …

Iz česa je narejeno Shell Helix Ultra motono olje s PurePlus tehnologijo?

Pravilni odgovor je iz plina. Pri Shellu, vodilnemu svetovnemu podjetju s področja energetike in plinske tehnologije, so razvili povsem nov način proizvodnje sintetičnih baznih olj, ki so proizvedena iz zemeljskega plina in ne iz surove nafte kot običajno. Tako motorno olje ima številne pomembne prednosti, vključno z izboljšano viskoznostjo, nižjo porabo goriva, zmanjšanim trenjem in zmanjšanim izparevanjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.