Šport > Nogomet
55 ogledov

Legende na pomoč Miši

Srečko Katanec, Miša Prelog
1/4
Maja Prelog
V novogoriškem Športnem parku bodo Srečko Katanec, Zlatko Zahović in drugi vrhunski slovenski nogometaši zbirali denar za pomoč pri plačilu fizioterapij za skoraj štiriletno deklico, ki se po prezgodnjem rojstvu trudi shoditi.

Miša Prelog, ki se je rodila tri mesece prezgodaj in je zaradi pomanjkanja kisika utrpela poškodbo možganov, zaradi katere ima gibalne težave. Miša je s pomočjo intenzivnih fizioterapij (ki so po večini samoplačniške) z zadnjem letu in pol močno napredovala in bo, če bo še naprej deležna tako intenzivne pomoči strokovnjakov, kmalu tudi shodila.

"V želji, da zbereva čim več sredstev za Mišine fizioterapije, z možem s pomočjo ND Gorica v nedeljo, 13 septembra organizirava dobrodelni nogometni spektakel Legende za Miš. V Športnem parku Nova Gorica bodo igrali velikani slovenskega nogometa - Zahović, Ačimović, Cimirotič, Pavlin, Karić, Galič, Čeh, Šimundža, Rudonja, Šarkezi, Srebrnič, Gajser, Osterc ...," je zapisala Mišina mama Maja.
 
Dogodek se bo začel ob 14.00 s tekmami najmlajših upov primorskega nogometa in se ob 16.00 nadaljeval s primorskim derbijem, pomerile se bodo namreč legende klubov ND Gorica in NK Primorje. Ob 17.45 pa bo na sporedu še derbi zlatih slovenskih reprezentantov (generacija, ki je bila na EP 2000 in SP 2002, zlate reprezentante bo vodil Srečko Katanec) in legend NK Maribor (generacija, ki se je prva uvrstila v Ligo prvakov, njih bo vodil Bojan Prašnikar).
 
Dogodek bo povezoval Denis Avdić, kot glasbeni gosti pa bodo gledalce zabavali Neisha, 6pack Čukur in skupina Primavera.
Komentarjev 2
  • Maja Prelog 23:07 11.september 2015.

    Vse podatke o tem, kako lahko nakažete donacijo za Mišo, najdete na Mišini spletni strani: http://www.helpmisawalk.com/

  • spenjac 20:40 11.september 2015.

    kaj pa če bi napisali še kak trr?