Šport > Nogomet
57 ogledov

Liverpool ponuja Super Maria za Iličića

Josip Iličić EPA
Liverpool si vse bolj želi v svoje vrste pripeljati slovenskega reprezentanta Josipa Iličića. Zanj Fiorentini ponujajo tudi Maria Balotellija.

Po poročanju medijev so pri Liverpoolu za Josipa Iličića ponudili Maria Balotellija, ki je trenutno kot posojeni nogometaš redsov član Milana, kjer pa znova ni blestel. Ob številnih poškodbah je v Serie A nastopil na 15 tekmah, le enkrat pa se je vpisal med strelce.

Super Mario naj bi se poleti tako vrnil v Liverpool, pri Il Giornalu pa so zapisali, da si ga Angleži želiji čim prej poslati nazaj v Italijo. Po zapisu je trener Jürgen Klopp velik občudovalec slovenskega reprezentanta, v prestop Iličića pa naj bi bil vključen tudi Balotelli. Največjo težavo za takšen posel sicer predstavlja plača, ki jo ima Italijan, ta na leto zasluži 3,5 milijona evrov; Fiorentina pa si jo ne more privoščiti. Napadalec bi tako moral pristati na znižanje plače, čebi želel prestopiti k Violi.

Povsem drugačno sezono od Balotellija ima Iličić. Na 24 tekmah je prispeval 12 zadetkov in šest asistenc, sedanja pogodba pri Fiorentini pa mu poteče leta 2018.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.