Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Ljubljana: Poškodovano je pustil ležati na tleh

Marthe, študentka v Lj Facebook
Na Facebooku se kot ogenj širi objava tuje študentke, ki jo je v Ljubljani na prehodu za pešce trčil neznani voznik in jo nezavestno pustil ležati na tleh. Dogodek so potrdili ljubljanski policisti.

"Res je, ljubljanski policisti obravnavajo dogodek, do katerega je prišlo v sredo, 3. februarja okrog 18.30 ure. Nesreča se je pripetila na Linhartovi cesti v Ljubljani, v njej sta bila udeležena neznani voznik terenskega vozila temne barve in peška, ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe," za Žurnal24.si pove Maja Adlešič z ljubljanske policije.

Nesreča se je pripetila na prehodu za pešce, ki pa ni urejen s svetlobnimi prometnimi znaki, je še dodala. Neznani voznik je ob trčenju ustavil in ogovoril peško, nato pa s kraja odpeljal neznano kam. Policija prosi morebitne očividce, da se oglasijo bodisi na telefonsko številko 01/583-88-20, interventno  številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Medtem se je na spletnem omrežju Facebook oglasila tudi oškodovanka v nesreči, tuja študentka v Ljubljani. Njen zapis objavljamo v celoti.

 

 

Dragi Ljubljančani/-ke,v sredo, 3.2.2016, okoli 18.30, me zbil avto na Lihkartovi cesti za Bežigradom, zraven avtobusne...

Objavil/a Marthe Råheim Rogndokken dne 9. februar 2016
Komentarjev 9
  • s.i.k. 15:44 13.februar 2016.

    . manjka : Kavalirja za vedno odstranit s cest.

  • malonaokoli 06:56 11.februar 2016.

    mislim da je izjava v naslovu neumestna...ona je poškodovana, voznik se pa ne sekira za to.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:57 10.februar 2016.

    Voziš terenca, siugrno se ti dobro godi v življenju in si preskrbljen še pa še. ampak vseeno pa misliš samo nase in svoje bližnje na vse ostale pa ne. Brezobzirno ignoriraš pravila in dogajanje okoli sebe. Si v terencu, težko ...prikaži več se boš kaj huje poškodoval, vsi ostali se bodo pa zaradi tega toliko huje poškodoval v primeru nesreče. Ne daš pozornosti ostalim, daješ jo le sebi. Ko se nesreča zgodi, pogledaš da bo oseba preživela, da imaš čisto vest da nisi nobenega ubil, nato že hitiš naprej popolnoma z mislijo na samega sebe. Nevem kaj naj rečem. Polhn si denarja in vsega ampak tvoje življenje je pa polno tvojega ega in nič drugega. Žalostno.