Slovenija > Črna kronika
60 ogledov

Lokal v Ljubljani v celoti zgorel

Po požaru lokala na Miklošičevi bralec Ž. P.
Nekaj pred četrto uro zjutraj se je na Miklošičevi cesti v Ljubljani razširil močan požar, ki je v celoti uničil lokal s hitro prehrano.

Zagorelo je v pritličju stanovanjsko-poslovne stavbe na Miklošičevi v Ljubljani, ogenj je zajel lokal s hitro prehrano. Kot so sporočili na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje RS, je lokal v celoti zgorel. Ljubljanski poklicni in prostovoljni gasilci so uspeli preprečiti, da bi se ogenj razširil po objektu; požar so pogasili in prezračili ostale prostore stavbe.

Šlo naj bi za lokal s hitro prehrano, ki še ni bil uradno odprt.

Policisti bodo še dopoldne začeli z ogledom mesta požara. Ogled bo pokazal tudi, ali je šlo za kaznivo dejanje ali ne. Za zdaj ničesar ne izključujejo.

Po do sedaj zbranih obvestilih je zagorelo v lokalu, zaradi posledic požara (pokanje stekla) je poškodovanih nekaj vozil, v času gašenja pa je bilo evakuiranih šest oseb iz stanovanj nad lokalom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • GWRmov 10:36 08.november 2016.

    Če me spomin ne vara sta na Miklošičevi samo 2 "fastfood-a". Eden je Nobel burek, drugi pa je neka iranska restavracija/fast food.po hitrem googlanju, naj bi bil požar tik ob tej "restavraciji"

  • Avatar Džoser
    Džoser 06:06 08.november 2016.

    Sem 100% prepričan da je to Janševa SDS-ovska mafija. So še premalo pokradli državljanom sedaj pa od gostincev hočejo pobirati prispevek za zaščito.To je pa način ustrahovanja.

  • Marko Slovenia 16:16 07.november 2016.

    haha Jožica, očitno še NIKOLI nisi videla map na sodišču...