Magazin > Bizarno
82 ogledov

Ančke za nacistične vojake

Hitler je vojno preživel kilometre od najbližje fronte, pisma pa razkrivajo, da Žurnal24 main
Hitler je leta 1940 svoje vojake pred spolno nalezljivimi boleznimi zaščitil tako, da je zanje naročil posebne napihljive seks lutke, poročajo zapisi.

Nacistični znanstveniki naj bi za nemške vojake, ki so se preveč predajali mesenim užitkom, izumili sintetično ugodje. Največja težava naj bi bile pariške prostitutke, ki so vojake tako očarale, da niso mogli opravljati svojih dolžnosti na bojni črti. Hitler ni želel, da njegovi vojaki zavoljo eno nočne avanture tvegajo svoje zdravje, zato je osebno podprl načrt za plavolase in modrooke lutke, ki bi bile dovolj majhne, da bi se jih lahko pospravilo v nahrbtnike.

Lutke so testirali okupirani vojaki Jerseyja, Hitler pa je bil tako navdušen, da jih je naročil kar petdeset. Vendar so leta 1942 nemški vojaki projekt zavrnili, saj si niso želeli narediti sramote, če bi jih ujeli Britanci. Skrivni Hitlerjev projekt je odkril Graeme Donald, ko je raziskoval zgodovino Barbie, ki naj bi temeljila na nemški povojni seks lutki. Vse omenjene lutke naj bi bile uničene v bombardiranju Dresdna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.