Magazin > VIP
3969 ogledov

Razkrila pravi obraz J.Lo: Če bi se kdo drug tako obnašal, bi poklicali policijo

jennifer lopez Profimedia
Grška stevardesa razkriva neprimerno vedenje zvezdnice na letalu.

Po TikToku je pred kratkim zaokrožil posnetek, v katerem je grška stevardesa opisala dogajanje na letu iz Los Angelesa do Dubaja, na katerem je bila tudi zvezdnica Jennifer Lopez, ki je znana po tem, da se do osebja v hotelih in restavracijah obnaša kot diva. 

Stevardesa je pojasnila: “Delala sem v ekonomskem razredu, Jennifer pa je bila v prvem razredu, kjer imajo potniki svoje kabine in ko se vanje zaprejo, jih običajno ne vidiš. Vendar, ko izvemo, da je na krovu slavna oseba, gremo po službi običajno v prvi razred in prosimo za avtogram ali fotografijo. Tako smo storili tudi tokrat, a so nas sodelavci takoj opozorili, da se je obnašala zelo nenavadno. Ni želela, da bi z njo vzpostavili očesni stik ali se pogovarjali, ukazala je, da naj vsa komunikacija poteka prek njene osebne asistentke.”

Nato pa se je situacija še stopnjevala, saj Jennifer še uro in pol po pristanku ni želela dol z letala. “Ko smo preostali del posadke vprašali, kaj se dogaja, so povedali, da se Jennifer že uro in pol neprestano preoblači ter da se ne počuti pripravljeno, da bi zapustila letalo. Komunicirala je samo preko svoje osebne pomočnice. Če bi se katerikoli drugi potnik tako obnašal, bi običajno poklicali varnostno službo in policijo,” je povedala zgrožena stevardesa, piše Greek City Times.

To pa ni edini primer pevkinega neprimernega obnašanja. Pred kratkim se je v osupljivi obleki z bleščicami Lopezova pojavila na prireditvi Met Gala in ko jo je novinarka vprašala, katero kreacijo nosi, ji je osorno odgovorila: "Schiaparelli." Pri tem novinarke ni niti pogledala.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 15:27 15.maj 2024.

    Baba misli da boga drži za jajca....

  • manja53 10:19 15.maj 2024.

    Zakaj pa ji dovolite, da se tako obnaša. Niso pravila za vse enaka? Zgrabit in takoj dol. brez očesnega stika... pa bo!

Sorodne novice