Magazin > Bizarno
12778 ogledov

Seks na Easyjetovem letalu: Zgodba postaja še bolj bizarna, oglasila se je mama

easyjet
Razkrila podrobnosti ...

Pretekli teden se je splet smejal parčku, ki so ga zalotili med seksom na letalu, ki je bilo na poti iz Londona na Ibizo. Sedaj se je oglasila žrebčeva mama, ki ji je zaradi sinovega vedenja neprijetno.

Eden od glavnih junakov posnetka je Piers Sawyer, ki naj bi po maminih besedah privlačno mladenko, s katero sta se skupaj vpisala v sloviti Mile High Club, spoznal na letališču tik pred vzletom na španski otok, na katerem je praznoval svoj rojstni dan. 

Vroči posnetek so šokirani mami poslali Piersovi prijatelji. "To ni nekaj, kar si mame želijo videti," je povedala The Sun in dodala, da se njen sin o incidentu ne želi pogovarjati. "Verjetno ga želi pozabiti," je še pripomnila. 

"Je samski 23-letni fant, ki na svoj rojstni dan potuje na Ibizo. Gre za party letalo. Včasih o stvareh ne premisliš dobro. Ja, neprijetno je, a mislim, da niso nikomur naredili nič žalega," je še povedala mama, ki meni, da član posadke ne bi smel odpreti vrat stranišča.

Parček so na letališču pričakali policisti. Kakšna kazen ju je doletela, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.