Magazin > Bizarno
50284 ogledov

Seks z znano Slovenko: "Huda seksi mačka, v postelji pa kot stara hlodovina"

Orgazem Profimedia
Zanima ga, kaj se mu lahko zgodi, če objavi video?

Na forumu Starševski čvek se je nekdo pohvalil, da je v postelji gostil znano Slovenko. "Sploh nisem vedel, kdo je, dokler mi po digi mingi ni začela nabijati, da ji moram obljubiti, da ne bom v medije dal. Še potem nisem vedel, potem sem pa po spominu brskal, če mi je povedala, kako ji je ime, potem se mi je pa posvetilo. Vedno zgleda živahna, razigrana, huda seksi mačka, v postelji pa kot stara hlodovina. Odkar sem spet prosto na tržišču, si rad privoščim kakšnega brez obveznosti. Noro je obetala!!! Razočaran zelo. Ni čudno, da je samska. Kaj se mi lahko zgodi, če objavim njeno ime in zraven še video?"

Pod objavo se je zvrstilo kar nekaj komentarjev, nekateri uporabniki foruma celo menijo, da vedo, kdo je avtor zapisa. Poleg ugibanj, koga je v postelji osrečil, se je našel tudi tale razjarjeni komentar: "Avtor, naprej se kresni po glavi, mogoče se ti bo kakšna siva celica poravnala. Kot drugo, ne pokaže vsaka ženska vsega takoj, lahko je bila nesproščena, morda ji one night standi niso v navadi, za to je potreben čas in spoznavanje, saj ženske bolj čustveno povezujejo seks. Kar se tiče tega, da sprašuješ, kaj se ti lahko zgodi, če objaviš njen video, pa mi pove, da si konkreten idiot, razvit na nivoju amebe, brez kančka spoštovanja do žensk in najbrž tudi do sebe. Srečna vsaka, ki bo takega pacienta kot si ti zgrešila."

Sicer pa gre pri objavi posnetkov brez privolitve lahko za storitev kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov.

Kazenski zakonik pravi:

"Kdor brez podlage v zakonu ali v osebni privolitvi posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, osebne podatke, ki se obdelujejo na podlagi zakona ali osebne privolitve posameznika, posreduje v javno objavo ali jih javno objavi, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta."

"Kdor stori dejanje iz prvega odstavka tega člena tako, da posreduje v javno objavo ali javno objavi občutljive osebne podatke, se kaznuje z zaporom do dveh let."

Več odzivov TUKAJ.

 

Komentarjev 10
  • rd2dmk2 06:19 21.avgust 2023.

    ja no, saj ni čudnoda ni blo nič od ne, če pa ni tip pogruntov da ima v postelji središče vesolja ( znano osebnost ) in je bila tak przadeta , da ji tud iglesias divizija nič ne naredila. .

  • 216c26c54b211c9cd98531b9779a844f845aa0eb 21:39 20.avgust 2023.

    V osnovi sem kliknil na članek, da se prepričam, da gre za clickbait. In nisem se motil. Z24 ne uspe presenetiti..

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 17:32 20.avgust 2023.

    Jaz pravim, ne spravljaj se na "hud" motor, če ga ne znaš vozit...V 95% so za hladnost žensk v postelji krivi moški ki mislijo da je klitoris grški otok...