Magazin > Bizarno
31 ogledov

Svatje bodo lahko tvitali

Žurnal24 main
Za to, da bi poročna ceremonija v Westminstrski opatiji potekala brez motenj, naj bi po poročanju Yahooja vanjo celo namestili napravo, ki blokira signal mobilnih naprav.

Na Yahooju se je pred kratkim pojavila vest, da naj bi v Westminstrsko opatijo, kjer bo potekala poroka princa Williama in Kate Middleton, pristojni organi namestili napravo, ki bi blokirala signal mobilnih naprav, in s tem preprečili morebitno tvitanje svatov.

Bali naj bi se namreč, da bi 1.900 povabljencev svoj telefon uporabilo za tvitanje in pošiljanje informacij o dogajanju znotraj opatije.

Predlog naj bi dali starejši pripadniki kraljeve družine, podprli pa naj bi ga tudi televizijci, ki naj si nikakor ne bi želeli posnetkov gostov med tipkanjem po telefonu oziroma kakšnih nepredvidenih zvokov, ki bi prihajali iz tovrstnih naprav.

A so novico na Scotland Yardu in metropolitanski policiji že zanikali. Svati bodo torej lahko tvitali, kolikor jim bo poželelo srce, dvomimo pa, da bo to komu sploh padlo na pamet.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.