Magazin > VIP
2863 ogledov

To se zgodi, če otroka pustite našemu voditelju!

Iztok Gartner Facebook
Je eden tistih zabavnih stricev, ki jih v življenju moraš imeti.

Voditelj in novinar Iztok Gartner, ki vodi tudi svojo legendarno erotično oddajo Gartnerjev bordel, in za katerega vsi mislijo, da je pravi playboy, v resnici pa je ravno obratno. Iztok je že vrsto let zvest svoji partnerki Katji, s katero se za starševstvo nista odločila, je pa Iztok zato eden najbolj zabavnih stricev, kar si jih lahko želiš. Svojo nečakinjo Maruško naravnost obožuje, skupne prigode pa deli tudi na svojem Facebook profilu, kjer je mala že prava zvezda. 

Pred kratkim so se sledilci nasmejali ljubki prigodi, ki se je zgodila, medtem ko je Iztok pazil na nečakinjo. "Dragi prijatelji, ko jaz eno minuto čuvam Maruško, se zgodi to ... (hihihi) Kaj si naredila? Kaj je pust? Greva v maškare? Kaj imaš to? Kaj si naredila," je v smehu povedal Iztok in pokazal Maruško, ki si je povsem počečkala obraz. Iztok je za Žurnal24 povedal, da sta si zelo blizu, očitno pa jima je skupen tudi smisel za humor.

"Res me ima rada, da traparije skupaj počneva. Pa reče mi Izko. Pazim jo enkrat na tri tedne, vmes po smo vsi skupaj večkrat. Najraje pleševa, riševa, se hecava, skačeva na strop in na hladilnik," o najljubših dejavnostih z nečakinjo pove voditelj. 

Ob Iztoka se sicer radi spotaknejo, ker poroča o žgečkljivih temah in je pogosto v družbi erotičnih delavk, čeprav je že večkrat povedal, da se z erotičnimi posli ne bi ukvarjal in da je njegovo delo le poročanje o erotični industriji in vodenje erotičnih oddaj ter dogodkov. Prav tako ga tudi to, da bi za seks plačal, ne vzburja. "Prvi razlog je ta, da imam dekle, pa tudi sicer me tak 'tovarniški' seks ne vzburja. Mora biti neka situacija, dogodek, pogovor, da me dekle pritegne. Grem pa z veseljem posnet reportažo, da tisti, ki jih to zanima, vidijo, kako je tam," je za Žurnal24 aprila lani po službenem obisku avstrijskega bordela povedal Iztok. 
 

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice