Magazin > VIP
6954 ogledov

Našemu voditelju dekleta sledila iz bordela

Wellcum wellcum.at
Odkrito priznal, da je bil dva dneva v "klubu za moške".

Novinar, urednik in voditelj erotične oddaje Gartnerjev bordel na celjski Arena TV je službeno obiskal čisto pravi bordel. In sicer avstrijski klub za moške, Wellcum. Očitno pa so bila dekleta v klubu nad našim voditeljem tako navdušena, da so ga želela pospremiti v sobo, a se je Iztok Gartner hitro znašel. 

"Punce v Wellcumu so hotele z mano v sobo, pa sem rekel, da sem gej. Je rekla ena, da ni panike, pa sem rekel, da sem osamljen gej. Zdaj imam mir," je sporočil na Facebooku. Iz tega zapisa gre razbrati, da Iztok ni uporabljal uslug vročega kluba, pač pa je šel le posneti prekrasen ambient in dekleta ter poizvedeti, kakšne vragolije se dogajajo v najbolj VIP prostorih omenjenega kluba. Ob tem si lahko zagotovo najbolj oddahne njegovo dolgoletno dekle Katja.

Iztok je sicer že večkrat povedal, da se z erotičnimi posli ne bi ukvarjal in da je njegovo delo le poročanje o erotični industriji in vodenje erotičnih oddaj ter dogodkov. Prav tako ga to, da bi za seks plačal, ne vzburja. "Prvi razlog je ta, da imam dekle, pa tudi sicer me tak 'tovarniški' seks ne vzburja. Mora biti neka situacija, dogodek, pogovor, da me dekle pritegne. Grem pa z veseljem posneti reportažo, da tisti, ki jih to zanima, vidijo, kako je tam," je za Žurnal24 po službenem obisku avstrijskega bordela povedal Iztok. 

Vrata vročega kluba Wellcum so nekoč odprli tudi za Žurnal24, kako je videti kraj mesenih užitkov, si oglejte TUKAJ

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
  • pofukanavlada22 08:45 12.april 2023.

    sem bil v tem klubu tudi sam in ta ženska z gartnerjem na sliki je nagravžno gnjusna, v klubu je dosti lepših/naravnih žensk. nevem kaj kvarijo ugled kluba z sliko umetne grdobe

Sorodne novice