Magazin > VIP
10447 ogledov

Ženske v tej slovenski oddaji po nastopu grdo zmerjali

iztok gartner Youtube
Iztok Gartner je razkril, kako so napadali goste njegove oddaje Gartnerjev bordel.

Iztok Gartner že od leta 2016 vodi oddajo Gartnerjev bordel, in to z dušo in telesom. Kot je razkril v pogovorni oddaji Fejmiči na YouTubu, ki jo vodita komika Gašper Bergant in Žan Papič, je zaradi svojega dela naletel tudi na neprijetne situacije. Tako so mu dvakrat na avtomobil narisali moški spolni ud …

Gartner pravi, da je cilj njegove oddaje opozoriti, da je "šel seks v Sloveniji v srednji vek“ in da smo, kadar je govora o vročih temah, Slovenci precej nesproščeni. 

Razbijati želi tabuje, tudi s pomočjo znanih obrazov, ki pred njegovo kamero (v veliki večini) brez zadržkov govorijo o svoji intimi. Med njegovimi gosti so bile porno zvezde, ki jih je predstavil v drugačni luči, a tudi navadna dekleta, ki s to industrijo niso povezana in ne spadajo med naše znane obraze. Veliko punc je moralo po nastopu v oddaji poslušati hude zmerljivke. "Punce, navadne punce … Koliko težav so imele nekatere, ko je bilo oddaje konec in je bilo objavljeno na Facebooku. 'Kaj si pra***, ku**, kako ti ni nerodno, kaj se greš.' Takrat sem videl, da moram vztrajati pri tem. Nekatere so se ustrašile in umaknile, druge pa so kritike poslale k vragu,“ je povedal Gartner, ki ne more verjeti, da je spolnost v teh časih še vedno taka tabu tema.

Komentarjev 1
  • Albatroz 09:58 21.avgust 2021.

    Spolno izražanje v Sloveniji je tako napredno kot ga odobravajo ženske. Moški se večini prilagodi ker je naravni segment prisoten samo za razmnoževanje pod vsemi pogoji.