Magazin > Odnosi in prosti čas
128320 ogledov

Moški raj tik za slovensko mejo ponuja ženske za 70 evrov!

Wellcum
1/3
wellcum.at
Tako je videti luksuzni spa za moške, ki ga obiskujejo tudi številni Slovenci ...

V Avstriji, tik za slovenski mejo, pri Beljaku, se nahaja ekskluzivna erotična oaza Wellcum, v kateri dela kar 250 deklet, spa pa obiskujejo tudi številni slovenski moški. 

"Verjetno je marsikateri wellness za moške videti kot bordel, a če pridete k nam, je vse videti, kot da sta prišli v zelo eksotično wellness oazo. Ima pet savn, eno zunanjo, jacuzzi, bazen in vse kar zraven pripada, s tem, da je vstop le za moške. Dekleta, ki delajo v spaju, so samozaposlena in delajo zase. V sklopu spaja imamo tudi hotel in kdor želi, lahko pri nas tudi prespi. Vse je po zakonu, tudi dekleta so vedno pregledana. Izkušnja za moške pa je izven tega sveta. Pri nas poskrbimo, da je moškim udobno, pred vstopom si nadenejo kopalni plašč, uporaba restavracije je prosta, v vstopnino sta všteti dve pivi in mislim, da se pri nas res lahko sprosti vsak poslovnež, ki je pod stresom," pravi Alen Andres, predstavnik kluba za slovenski trg. 

eroticland 2019 | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Brez zadržkov pove, da dekleta ponujajo tudi seks. "Kar se deklet tiče, na ulicah se govori, da nudijo polurni seks za sedemdeset evrov, če ima kdo kakšno ekstra željo, se doplača, načeloma pa je to cena, za katero so se dekleta dogovorila med sabo. Pri nas vedno kroži okoli 200, 250 deklet, dnevno jih je okoli 80, ob koncih tedna 115. Povprečna starost deklet je 27 let," pravi Alen. Vstopnina v klub sicer znaša 85 evrov, v kar je všteta  prosta uporaba animacijskih sob, seks kina in wellnessa. 

In koliko Slovencev zahaja v njihovo erotično oazo? "V zimskem času vedno več. Čez poletje nas obiskujejo bolj Italijani, v zimskem času pa se tehtnica pomika proti Balkanu, Slovenci, Hrvatje in Srbi. Za vse je dovolj," še dodaja Alen. 

Komentarjev 20
 • bebo2 01:41 25.december 2019.

  S štikli na leseni klopi v savni???

 • Avatar cikove
  cikove 15:50 16.december 2019.

  Želite najti dekle za eno noč? Dobrodošli - www.GetMeets.com

 • Borut1234 11:59 16.december 2019.

  www.wellcum.at