Magazin > Horoskop in Numerologija
1506 ogledov

Vroči horoskop za teden od 28. 2. do 3. 2. 2019

seks, ljubezen
Med rjuhami bo ta teden vroče!

OVEN

V tem tednu boste zares srečni. V objemu partnerja se boste počutili, kot da ste doma. Občutki bodo neverjetni. Najboljši večer, v katerem bo polno romantike, bo zagotovo v nedeljo, saj bosta navdušena nad novo seksualno idejo, ki bo popestrila vajino rutino. Seksualno poželenje bo na višku. Samski boste žareli v vsej svoji podobi. Ljudi boste očarali brez posebnih težav.

Ljubezen: 5
Seks: 6

BIK

Spolno življenje med vama s partnerjem bo te dni zares pestro. V postelji bosta uporabila veliko zanimivosti, na katere v preteklosti še pomislila nista. Pripomočki vam zagotovo ne bodo tuji. Prav je, da v partnersko življenje vnesete več pestrosti. Svoje čustvene potrebe boste zagotovo zadovoljili. Proti koncu tedna boste žareli od zadovoljstva, kar bodo opazili tudi ljudje okoli vas. Samski se boste lahko zapletli v avanturo.

Ljubezen: 4
Seks: 5

DVOJČKA

Zdelo se vam bo, da sta si s partnerjem zares blizu. Čutili ga boste, četudi ne bo ob vas. Vez med vama bo neverjetna, zaradi česar boste v naslednjih dneh naravnost navdušeni. Toda previdno, saj se bodo lahko pojavile težave z libidom. Prav je, da gradite na kakovostni spolnosti, toda ugodite tudi partnerjevim potrebam. 

Ljubezen: 5
Seks: 2

RAK

Vezani boste v tem tednu razočarani nad razumevanjem s partnerjem. Predvsem nežnejši spol bo občutil nezadovoljstvo, saj partner ne bo znal zadovoljiti vaših čustvenih potreb. Skušajte mu razložiti, kaj v določenem trenutku potrebujete, zagotovo vam bo prisluhnil. Proti koncu tedna bo razumel vašo govorico telesa, zato bo ugodil vsem vašim potrebam. Samski boste navdušeni nad neznancem, ki bo nemudoma vstopil v vaše življenje. 

Ljubezen: 3
Seks: 4


LEV

Prisotnost partnerja vas bo vznemirjala. Čutili boste, da bi se mu lahko predajali znova in znova. Seksualno zadovoljstvo bo zagotovo doseženo v sredini tedna, saj se bosta z veseljem predajala drug drugemu, vajinim strastem in vsem potrebam. Nežnejši spol bo občutljiv v petek, saj vam zvezde ne bodo naklonjene. Pazite na to, da vedenje do partnerja ne bo postalo posesivno. Samski boste na vrhuncu spolne moči v soboto. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

DEVICA

V naslednjih dneh boste nesrečni v ljubezni. Zdelo se vam bo, da vas partner ne razume, zato bo tudi magična privlačnost minila. Otoplitev v odnosu bo mogoča proti koncu tedna, saj se bosta takrat lahko posvetila drug drugemu. Čustvena stabilnost bo v vašem življenju ponovno prisotna v nedeljo, ko vas bo partner navduševal s svojimi idejami. V nedeljo vas zagotovo čaka najboljša seksualna izkušnja do sedaj. 

Ljubezen: 2
Seks: 3

TEHTNICA

Previdno! Vaše partnersko življenje bo ogroženo, saj se vam partner zagotovo ne bo posvetil tako, kot si boste to želeli vi. Ne bodite zaradi tega jezni. Pojasnite mu, da potrebujete njegovo bližino in dotike. Odkrijeta lahko še veliko novega, zato je čas, da se predata drug drugemu. Poskusite in videli boste, da vam ne bo žal. Ne oklevajte več.

Ljubezen: 2
Seks: 2

ŠKORPIJON

Tudi tokrat boste zares goreči. Zdelo se vam bo, da ne morete pogasiti svojega plamena strasti. S partnerjem boste želeli preživeti več časa, zato se lahko odločita za kakšen konjiček. Poskusita in videla bosta, da je lahko zelo zabavno. Proti koncu tedna pričakujte čustven vrhunec, ki se bo odražal v goreči in nežni spolnosti. Predajte se enkratnemu občutku. 

Ljubezen: 4
Seks: 6

STRELEC

Tokrat ne boste zagreti za ljubezen. Zdelo se vam bo, da ne morete naprej, saj vas omejuje vaše negativno razmišljanje. Skušajte se sprostiti, saj drugače ne boste dosegli zadovoljstva. Spolnost je lahko zelo monotona in rutinska. Čas je, da jo začnete dojemati drugače. Vezani se pogovorite s partnerjem. Naj vas ne bo strah izraziti želja. 

Ljubezen: 1
Seks: 2


KOZOROG

V naslednjih dneh boste zelo zagreti. Nenehno se boste želeli ljubiti, prav tako pa bo vaš libido zares visok. Do partnerja boste čutili močno spolno poželenje, saj vas bo privlačil tako, kot vas ni še nihče do sedaj. Ljubezni in posteljnim užitkom se bosta predajala v četrtek, zato boste v petek nasmejani in srečni. Vsi bodo opazili, da žarite. 

Ljubezen: 4
Seks: 5

VODNAR

Samski boste še vedno navdušeni nad osebo, ki je pred kratkim vstopila v vaše življenje. Zdi se vam, da jo poznate že od nekdaj. Pojavili se bodo lahko posebni občutki, ki vaju bodo greli naslednje dni. Veliko se vas bo lahko v tem času celo zaljubilo, saj vstopate v obdobje ljubezni. Spolnost bo radoživa in posebna. Predajte se ji.

Ljubezen: 5
Seks: 4

RIBI
Začutili boste, da je življenje zelo dolgočasno brez ljubezni. Tako samski kot vezani boste v tem tednu nedotakljivi. Predajali se boste le enemu cilju, ki pa tokrat zagotovo ne bo povezan z ljubeznijo ali spolnostjo. Samski boste hrepeneli po osebi, ki bi vas ljubila, istočasno pa boste vse odbijali od sebe. Vezani, zdi se, da mislite le nase in pozabljate na partnerja. Seksualno boste v tem tednu na dnu, saj bo med rjuhami zares žalostno.
 
Ljubezen: 2
Seks: 1
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.