Magazin
26 ogledov

Bralka: "Posredovala je policija"

policija Shutterstock
Danes objavljamo zabavno zgodbo bralke, ki je svojega kandidata spoznala v igralnici. Kakšen pa je bil vaš najhujši zmenek? Zgodbo delite z nami in morda boste prav vi osvojili katero od privlačnih nagrad.

Spoznala sem ga v igralnici. Predstavil se mi je kot Andrej. Po tem sva se nekajkrat slišala po telefonu, poslal mi je tudi svojo fotografijo.

Do restavracije, kamor me je povabil na večerjo po enem tednu od prvega srečanja, sva se pripeljala v mojem avtu. Popila sem zadnji požirek vina, ko me je zaprosil za ključe mojega avtomobila, saj naj bi v njem pozabil denarnico.

Dala sem mu ključe in ga opazovala, kako je počasi pristopil do avta, ga odklenil sedel vanj in z veliko hitrostjo odpeljal. Takoj sem poklicala policijo in jim povedala, da mi je odtujil avto, v katerem sem imela nahrbtnik s 400 evri, prenosni računalnik in zrcalnorefleksni fotoaparat.

Policija je s pomočjo fotografije in številke mobitela identificirala storilca ter čez nekaj dni našla moj avto brez radia in ostalih predmetov.

Več o nagradni igri in privlačnih nagradah preberite tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.