Magazin
22 ogledov

Vaša zgodba: Zmenek s škrtuhom

pokovka, kokice Shutterstock
Povabilo na zmenek z razlago, da si bo izbranka kino vstopnico morala plačati sama, ni nič kaj romantično. Vas zanima, kako se je na takšnem zmenku počutila naša bralka?

Moj najhujši zmenek je bil definitivno pred nekaj leti, ko sva se z znancem dogovorila, da greva v kino.

Že med dogovarjanjem mi je dobesedno rekel, da mi kino vstopnice ne bo plačal, če to slučajno mislim. Ko sva kupila karte, vsak svojo seveda, sva odšla še do pulta s pokovko in bomboni. Kupil je dva paketka M&M bonbonov in čeprav tega nisem pričakovala sem enostavno mislila, da je en paketek zame. Pomota! Oba je pojedel sam, seveda.

Hvala bogu, da sva nato gledala film, da mi ni bilo treba slišati še kakšno njegovo traparijo. Na poti domov sva rahlo zašla, zadel je svoj avto, skratka popolnoma neromantično. Komaj sem čakala, da pridem domov in se ga rešim za vse večne čase. Ampak to seveda ni bilo dovolj. Čez kakšna dva tedna sem od prijatelja slišala, da moj nesojeni fant razglaša, kako midva "nekaj imava".

Idioti pač morajo obstajati, prav tako slabi zmenki, sicer se ne bi nič naučili.

Bralka Katarina

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.