Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Bine iz Gostilne vrgel …

Gostilna išče šefa voyo.si
Znano, kdo sta finalista tretje sezone šova Gostilna išče šefa.

Šef Bine Volčič je moral včeraj sprejeti težko odločitev. Določil je namreč finalista, ki se bosta jutri potegovala za 100 tisoč evrov. Pri odločitvi sta mu pomagala šefa Uroš Štefelin in Igor Jagodic. Volčič, Jagodic in Štefelin so bili namreč ta teden pomočniki tekmovalcev, ki so morali skreirati trihodni meni.

Bine je odločil, da mora šov zapustiti Anže. "Anže, ti si v kreiranju najbolj napredoval. Kreiral si po svoji intuiciji, kar ti je večkrat pomagalo k uspehu. Lahko rečem, da si od vseh treh edini, ki obvladaš vse postaje v kuhinji,“ je povedal Bine in Anžeta opozoril na dejstvo, da je njegovo delo nihalo in da je imel kreativno blokado. "Kar kuharja loči od dobrega šefa, je stabilnost, ki pa je ti nimaš," je svojo odločitev, da mora Anže iz šova, razložil šef. "Veliko si pokazal in na napredek si lahko ponosen. Verjamem, da bom nekoč prišel v tvojo restavracijo in užival v tvoji hrani. Pustil si velik pečat,“ mu je v slovo še povedal Volčič

Valerio je na Bineta naredil vtis s svojo marljivostjo. "Valerio, ti si super kuhar. Marljiv in delaven. Nikoli nisem dobil občutka, da ti je kaj odveč narediti. Vidi se, da si predan kuhariji in da hrano dejansko čutiš. Na začetku si se držal v ozadju, sedaj pa kreiraš fantastične jedi,“ ga je pohvalil šef, ki pa ga je najbolj od vseh ta teden navdušil Marko. "Marko, ta teden si nas vse tri navdušil z vodenjem, menijem in organizacijo. Pogrešal pa sem to, da si se kljub znanju držal nazaj. Pokazal si tehnike, a do tega tedna nisem vedel, kaj čutiš do hrane. Mislil sem, da ti hrana pomeni le sestavino, ki jo je treba obdelati na 1001 način, kar pa ni tako,“ je povedal Bine Volčič.

Komentarjev 2
  • david112 19:28 30.november 2014.

    saj itak nima nobene podpore zunaj tak da bo zmagal valerio

  • tecumseh_1975 14:34 30.november 2014.

    Jajca, mali prešvicani reprezentant se je našlepal do finala. Včeraj so ga hvalili kot da je vsakemu en blow job naredu. tolk očitno da je bilo takoj jasno da gre v finale. Čeprav si je zaslužil da bi padel ven ...prikaži več že par tednov nazaj.