Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Foo Fightersi povsem obnoreli Villo Manin

Foo fighters
1/16
Sara Nunič Klun
Ameriška rockovska skupina Foo Fighters je sinoči z več kot dveurnim koncertom navdušila skoraj 20-tisočglavo množico zvestih oboževalcev.

Skupina je v italijanski Villi Manin igrala pesmi z zadnje plošče Wasting Light ter svoje največje uspešnice, kot so All My Life, Learn to Fly, Times Like These, Best of You in The Pretender. Pri igranju pesmi Dear Rosemary se je na odru pridružil tudi pevec legendarne skupine Husker Du/Sugar Bob Mould.

Dave Grohl, ustanovitelj skupine Foo Fighters in nekdanji bobnar skupine Nirvana, je med koncertom dejal: "V čast mi je, da lahko igram v takšni skupini, kot so Foo Fighters, ki je trenutno v svoji najboljši zasedbi." Poleg Grohla skupino sestavljajo še Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett in Pat Smear.

Grohl, ki je bil več kot navdušen nad sodelovanjem množice, je vse prisotne prepričal s svojo energičnostjo in se izkazal kot pravi frontman. Skupina se je poslovila z mislijo: "To je bil zagotovo najboljši način, kako se lahko preživi ponedeljkov večer. Veselim se našega ponovnega snidenja!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.