Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Gosling in Crowe vpeta v šokantno zaroto

Prava fanta Russell Crowe Ryan Gosling Blitz
Hollywood pretresa izginotje dekleta in nasilna smrt pornografske zvezdnice, ki je umrla v prometni nesreči. Primer je pristal v rokah zasebnega detektiva in izterjevalca. Njuni življenji sta v nevarnosti. Kako se bo razpletlo?

Zasebni detektiv Holland March, ki mu zadnje čase sreča v življenju in poslu ni najbolj naklonjena, in najeti izterjevalec Jackson Healy nepričakovano postaneta partnerja. Skupaj morata najti izginulo dekle, za katero se zdi, da ima na hrbtu izrisano tarčo. Med preiskavo razkrivata šokantno zaroto, ki sega vse do najvišjih vrhov oblasti – in ki ju utegne stati življenji, saj dobesedno vsak, ki se zaplete v primer, konča pod rušo.


V filmu Prava fanta sta moči združila Ryan Gosling in Russell Crowe. Poleg njiju v filmu igrajo tudi Matt Bomer, Angourie Rice in Kim Basinger. Film bo od 19. maja na ogled tudi v naših kinematografih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.