Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Hugh Laurie se bo poslovil z malih zaslonov

Hugh Laurie Žurnal24 main
Hugh Laurie oziroma bolj znan kot dr. House namerava po koncu snemanja istoimenske serije prenehati igrati in se usmeriti v pisanje in produkcijo.

Britanski igralec se je proslavil z vlogo godrnjavega in ciničnega zdravnika Gregoryja Housa v ameriški seriji Zdravnikova vest, s katero je postal eden najbogatejših televizijskih zvezdnikov. Za vsako epizodo naj bi namreč zaslužil kar 250 tisoč dolarjev oziroma 186 tisoč evrov.

Hugh Laurie je sicer vesel zaradi tako velikega uspeha na malih zaslonih, vendar se namerava po koncu snemanja serije usmeriti v delo za televizijskimi kamerami. "Mislim, da me bo pisanje ali produkcija ali režija ali katerikoli drugi vidik verjetno ravno tako pritegnil. Celotno področje je privlačno," je povedal ter dodal: "Menim, da sem imel veliko srečo, da sem dobil tako priložnost, kot sem jo, ne bom pa čakal, da bi strela udarila dvakrat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.